Connect with us

technokrata

Le ne maradj róla! Jön az utolsó Star Wars előzetes!

LifeStyle

Le ne maradj róla! Jön az utolsó Star Wars előzetes!

A Disney holnap hajnalban (amerikai idő szerint ma este) mutatja be a filmeposz utolsó kedvcsinálóját.

Ismét felpörögtek a történések a Csillagok háborúja legújabb, óriási várakozásokat támasztó része körül.

Tegnap nyilvános lett az epizód hivatalos plakátja. Ezen feltűnnek új és régi, jól ismert ikonikus karakterek a filmből. A poszter követi az új trilógia elrendezését. A főbb szereplők nagyobb helyet kapnak a képen, míg a mellékszereplők is feltűnnek, bár nem ők vannak kiemelve.

A másik újdonság, a kis tv spot-ok, melyeket Amerikában mutattak be. A nagyjából 15-30 másodperces kedvcsinálók ugyan nem sok minden újat mutatnak, ám segítenek átvészelni a várakozást éjjelig. Ugyanis ekkor érkezik az utolsó trailer a filmhez. Az egyik legnagyobb tengeren túli csatorna a szokásos hétfő esti football mérkőzés a félidejében tűzi műsorra az ízelítőt. Itthoni idő szerint hajnali 4 óra fele várható a promó. Az utolsó ilyen hosszúságú ajánló áprilisban került a várakozók elé, azóta csak a Comic Con nevű rendezvényen mutattak be egy ‘így készült’ szerű rövid videót, illetve még egy, szintén nem túl bő, pár új képkockát tartalmazó videót láthattak a videómegosztókat böngészők. Nagyon várjuk mit tudnak mutatni ma éjjel a Disney-nél!!

starwarsforce

És ami legnagyobb örömre ad okot az igazi fanoknak: tegnap a Cinema City bejelentette, hogy október 19-től(tehát mától), kaphatóak a jegyek a film mozibemutatójára. Reggel 9-re ígérték a foglalás és vásárlás lehetőségét online és mozik jegypénztáraiban. Azonban valószínűleg nem számítottak ekkora érdeklődésre, mivel az online foglalást nem bírták a szervereik és ezáltal ilyen módon nem lehetett helyhez jutni. A pénztáraknál is óriási forgalmat okozott a 2 hónap múlva vászonra kerülő film, de itt sorban állás után hozzájuthattak az érdeklődők az áhított jegyekhez. Az első vetítés természetesen 00:01 kor kezdődik a Cinema City termeiben. Erre az időpontra belépőket már csak nagyon korlátozott számban, vagy helytől függően, egyáltalán nem lehet már kapni.

Tehát ha premier napján érdekel a film siess, hogy le ne maradj róla!

Forrás: theverge.com, index.huSzólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin