Connect with us

technokrata

Ha itt játszol, biztosan rákapsz az új magyar sorozatra!

HBOSzabaduloszoba_Aranyelet_ErzsebetTer (1)

LifeStyle

Ha itt játszol, biztosan rákapsz az új magyar sorozatra!

Ötletes szabadulószobával hívja fel a figyelmet az új magyar sorozatára az HBO.

Az Aranyélet november 8-án indul az HBO-n és az HBO GO-n, ám már most akkora érdeklődés övezi, hogy a csatorna kieszelt egy igazán szokatlan felvezetést az egyedülálló magyar sorozatnak.  Egy héten át egy igazi, Aranyéletre hangolt szabadulószoba várja azokat, akik szeretnék jobban megismerni a magyar gyártású pszichodrámát, vagy csak szeretnének kicsit kikapcsolni a mindennapi mókuskerékből. Ebben a szobában, ugyanúgy, mint majd az Aranyéletben, semmi nem az, aminek látszik. A játékhoz a sorozatot ismerni nem kell, a feladatokat anélkül is meg lehet oldani. Nem nehezek, csupán némi rafinéria, vagy baráti segítség kellhet hozzá. Használható a játék közben mindenféle technikai eszköz, vagy okostelefon. Sőt, az igazán leleményesek a közösségi felületek használatától sem riadnak majd vissza. A szervezők 4-5 fős csapatokat várnak a helyszínre.  A játék felváltva zajlik két szobában, stílusuk merőben eltérő lesz, de a legjellegzetesebb objektumokat, melyek szorosan kapcsolódnak a sorozathoz is, mindkét szobában megtalálhatóak. Hogy mire lehet jó egy kalitka, és hogy hogyan lehet megtalálni az összes puzzle darabot, ami a kijutáshoz kell, a játékosokon múlik. A részvétel ingyenes és mindösszesen 15-20 percet vesz igénybe a játék, ám az élmény egy életre szól, Aranyéletre!

HBOSzabaduloszoba_Aranyelet_ErzsebetTer (2)

A kisebb-nagyobb bűncselekményre utaló elemekkel, melyek szintén a sorozat egyes jeleneteire utalnak, valamint a logikai és ügyességi feladványokkal soha sehol máshol nem találkozhatnak a szabadulószobák iránt érdeklődők. A játékot a PánIQ Szoba szervezi, de Aranyéletre hangolta. Aki pedig sikeresen kiszabadult, természetesen nemcsak a játék élményével lehet gazdagabb, hanem egy hónapnyi korlátlan HBO GO hozzáféréssel is, valamint egy PánIQ szoba kuponnal.

Szabaduljatok be az Aranyéletbe és szabaduljatok ki Budapest első, magyar filmsorozatra hangolt pop-up szabadulószobájából!

A pontos nyitva tartás így alakul:

Október 15. 16:00-22:00

Október 16. 16:00-24:00

Október 17. 12:00-24:00

Október 18.12:00-20:00

Október 19. 16:00-20:00

Október 20. 16:00-22:00

Október 21. 16:00-22:00Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle