Connect with us

technokrata

Jön minden idők legjobb magyar sorozata!

aranyelet

LifeStyle

Jön minden idők legjobb magyar sorozata!

Régen láttunk ennyire eredeti magyar sorozatot: jön az Aranyélet!

November 8-án debütál a legújabb magyar sorozat, az Aranyélet. A HBO Magyarország sajátgyártású sorozata 8 részen keresztül enged bepillantást Miklósi Attila (Thuróczy Szabolcs) életébe. Itt minden a látszatról szól, Attila ezért egyre inkább ki akar törni az eddigi hétköznapokból és hátat fordítana a csalásokkal és hazugságokkal teletömött mindenanapoknak.

Apaként két gyermekéről és feleségéről is gondoskodnia kell, azonban itt is folyamatos nehézségekkel találkozik. Míg a felesége, Janka (Ónodi Eszter) folyamatosan az egyre jobb és jobb életért küzd, addig a már kamaszkorú gyermekek egyre inkább felfedezik, hogy bizony a családfő nem annyira tisztességes, mint ahogyan azt állította nekik.

aranyelet2

Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) ezért szép lassan “felveszik a kesztyűt” és egyre komolyabb szereplői lesznek a cseppet sem hétköznapi család életének. Ennek fényében nem is meglepő, hogy a nézők rengeteg feszült helyzettel és humorral találkozhatnak majd a modern társadalomnak görbe tükröt állító sorozatban.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle