Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Mio szerint a térkép nélküli GPS-eké a jövő

LifeStyle

A Mio szerint a térkép nélküli GPS-eké a jövő

A Base Map széria az autós navigációk felhasználóbarát reneszánszát hozhatja.

Az internetről letölthető, illetve okostelefonokra telepíthető navigációk korában egyre kevesebb szerep jut a kizárólag GPS funkcióval bíró, drága eszközöknek. Mi a helyzet azonban, ha az internetkapcsolat nélkül is precíz navigálás mellé számtalan extra is jár, ráadásul a készülék ára a megszokotthoz képest meglepően alacsony? A Mio legújabb Base Map sorozata előre telepített térképek nélkül kerül forgalomba, így kizárólag a valóban hasznos útvonalak letöltésére kell áldoznunk. Ha pedig csak átutazóban vagyunk Európában, egyedülálló módon akár bérelhetjük is a kívánt térképet!

Felesleges dolgokra pénz kiadni senki nem szeret. A sosem nézett csatornák, a ki nem használt extrák vagy éppen a haszontalan kapcsolt áruk bár jól csengő hívószavak, mikor fizetésre kerül a sor, az kívánjuk, bárcsak megszabadulhatnánk tőlük. Mivel azonban a csomag része, nincs mit tenni. GPS-ek esetében a távoli országok térképei hasonló pluszköltséget okoznak, és jellemzően kihasználatlan funkcióként végzik a legtöbb magyar vásárló számára.

Ezt a tehetetlenséget oldja fel a Mio Base Map szériája, melynek sajátossága az előre telepített térképek hiányában áll. Igen, egy GPS, melynek legfőbb előnye, hogy nem jár hozzá térkép! A Mio legújabb készülékeivel ugyanis úgy juthatunk a gyári szoftverhez és megannyi extrához egyszerre, hogy a felesleges térképek nem terhelik pénztárcánkat. Ráadásul, ha összesen egy ország vagy város útvonalai jelentik a számunkra szükséges mértéket, igen kedvező üzletet köthetünk.

Európában egyedülálló újítás: béreljen térképet

Az előre telepített térképek hiánya nem azt jelenti, hogy az utólagos feltöltés őrült összegekbe kerül majd. Épp ellenkezőleg! A kedvező ár mellett élettartamig szóló térképfrissítés is jár minden egyes megvásárolt térkép mellé, ami folyamatos új útvonalakat és extra kilométereket, valamint a hasznos helyek és érdekes pontok (POI) bővülését hozza minden alkalommal. Akinek viszont csak időszakosan van szüksége egy adott ország úthálózatára, a Mio oldalán 3 napostól az egész hónapos bérlési lehetőségig többféle megoldást is talál. Az innovatív megoldás felhasználóbarát módon biztosít hozzáférést 44 európai ország térképéhez, és pénztárcabarát módon jelöli ki az utat a GPS-ek számára a megújulás felé.

A térképen kívül minden benne van

A készülék mindenben megfelel a kor elvárásainak. 5″-es nagyméretű érintőképernyője és nagysebességű, 800MHz-es MStar processzora ellenére pehelykönnyű gépezet, mely vékony kialakítása miatt kevés hellyel is beéri. Az úton töltött időt sávkövető rendszerrel és IQ Routes™ technológiával teszi könnyebbé, a városi közlekedésben pedig parkolási asszisztenssel segíti a sofőrt. LearnMe Pro™ funkciója pedig a jövőt vetíti előre, az intelligens rendszer ugyanis képes a rögzített adatokból megtanulni vezetési szokásainkat, így a későbbiekben ehhez illő útvonalakra tesz javaslatot. A Mio újgenerációs Base Map készülékei 2015. szeptemberétől kaphatók itthon, már 21.900 Ft-tól.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés