Connect with us

technokrata

Egyetlen mozdulattal laptoppá válik a táblagéped

lg_rolly_2

LifeStyle

Egyetlen mozdulattal laptoppá válik a táblagéped

Ötletes és roppant hasznos kiegészítővel rukkolt elő a koreai gyártó, ami mobilhoz és táblagéphez is ideális.

Az LG bemutatta Rolly névre keresztelt Bluetooth-os billentyűzetét, mely egyedi és igényes kialakításával kilóg az eddig látott megoldások közül. Legfontosabb tulajdonsága, hogy összecsukható, egész pontosan feltekerhető. A teljes értékű QWERTY billentyűzet így elfér egy nagyobb zsebben vagy egy kistáskában is.

lg_rolly_2

Becsukott állapotában mágnes tartja zárva, míg kitekerve automatikusan bekapcsol és rá is kapcsolódik a mobilunkra vagy táblagépünkre. Vagy akár mindkettőre, mivel több eszközzel is párosítható és egyetlen gombkombinációval válthatunk közöttük. Akinek táblagépe van, az a kihajtható tartókba helyezve rögtön laptoppá alakíthatja a készülékét.

 

A billentyűzet gombjai műanyagból készültek, az energiát pedig egyetlen darab AAA ceruzaelem biztosítja, ezzel akár három hónapot is működtethető. A Rolly elsőként a néhány nap múlva nyíló berlini IFA kiállításon lesz látható, és még szeptemberben piacra kerül, elsőként az USA-ban, majd az utolsó negyedévben Európa, Ázsia és Dél-Amerika is sorra kerül. Az árat és a pontos megjelenési dátumokat az IFA-n hozzák majd nyilvánosságra.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek