Connect with us

Hirdetés

technokrata

Miért érdemes e-könyv olvasóval nyaralni?

LifeStyle

Miért érdemes e-könyv olvasóval nyaralni?

A nyár az az időszak, amikor legtöbben megengedünk magunknak egy kis pihenést, és útnak indulunk felfedezni a világot. Ahhoz, hogy az utazás igazán felejthetetlen legyen, nem árt időben felkészülni, és az sem mindegy, mi kerül a bőröndbe.

A PocketBook összegyűjtött öt nyomós érvet amellett, hogy miért érdemes magunkkal vinni egy e-könyv olvasót a nyaralásra.

1. Könnyű csomag
Nem mindegy, hogy mennyit nyom a bőröndünk, mielőtt útra kelünk vele. Felesleges sok magazint és könyveket belezsúfolni a táskába, akkor is, ha szeretnénk, hogy legyen választék az olvasnivalók között. Egy e-könyv olvasón akár 2000 könyv is elfér, a készülék mégis mindössze 200 grammot nyom!

2. Az üres órák is jól telnek
Utazás közben sokszor várakoznunk kell, és órákat töltünk repülőn, vonaton vagy éppen autóban. Egy jó könyv segít, hogy ez az idő is hasznosan és szórakoztatóan teljen: kapcsoljuk be az e-könyv olvasót, engedjük szabadon a fantáziánk, és az idő máris repülni fog!

3. Jó társ a szikrázó napsütésben is
Hiába viszünk tabletet a nyaralásra, a napsütésben nem tudunk filmet nézni vagy internetezni, mivel a táblagép TFT kijelzője erősen tükröződik. Az e-könyv olvasók által használt E Ink képernyőn azonban a szikrázó napon is olvashatunk, így a strandra és a medencéhez is bátran magunkkal vihetjük a készüléket.

4. Nem kell tölteni
Senki sem szeretné arra pazarolni a pihenésre szánt időt, hogy töltőt keres a készülékeihez. Az E Ink kijelző csak lapozáskor használ némi energiát, így akár a kábelt is otthon hagyhatjuk, hiszen egyetlen feltöltéssel akár egy hónapig is használhatjuk az e-olvasót.

5. Személyes tolmács
A PocketBook e-olvasókban beépített ABBYY Lingvo® szótárak találhatóak, melyek segítségével egyszerűen és gyorsan tudunk lefordítani idegen szavakat külföldi utazásaink során.

Az e-könyv olvasók mindemellett segíthetnek az utazás utáni depresszió leküzdésében is: bizonyított tény, hogy a vakáció alatti szellemi tevékenység, mint a felfedező kirándulás vagy az olvasás, jelentősen csökkentik a stressz mértékét hazatérésünk után.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés