Connect with us

technokrata

Ingyen tévézhetnek a MyTV előfizetői a hosszú hétvégén

Telenor MyTV

LifeStyle

Ingyen tévézhetnek a MyTV előfizetői a hosszú hétvégén

Hétvégi, korlátlan mobiltévés adatcsomagot vezet be a Telenor.

A május 1-jei hosszú hétvége mindhárom napján ingyenes Hipernet-hozzáférést biztosít a Telenor a MyTV internetes tévészolgáltatását használó ügyfeleknek. A MyTV lejátszásai során generált mobilinternetes adatforgalmat a cég 2015. május 1-3. között jóváírja az ügyfeleknek, így a szolgáltatások használata nem jár külön adatforgalmi költséggel mobilinterneten keresztül sem.

Több mint kétezer órányi filmet és sorozatot lehet elérni a MyTV videotárában, többek között, Magyarországon elsőként a Totál szívás valamennyi epizódját szinkronizálva. Május 1-től pedig a kritikusok és a nézők másik nagy kedvencével, a Kártyavár (House of Cards) című tévésorozat teljes első évadával bővül a szolgáltatás az AXN Now kínálatából. A szolgáltatásra újonnan előfizetők három hónapon át a szokásos 1990 forint helyett kedvezményes, 490 forintos havidíjért érhetik el a műsorokat.

A tavaszi jó idő beköszöntével egyre többen utaznak el hétvégére, akik otthonuktól távol is szeretnék elérni kedvenc tévéműsoraikat. Számukra nyújt megoldást a MyTV-hez rendelhető új, Hétvégi korlátlan adatcsomag, amely a már meglévő, 3, 10 és 50 órás adatjegyeket egészíti ki. A hétvégi adatjeggyel minden szombaton 0 órától vasárnap éjfélig korlátlanul lehet a Hiperneten keresztül is használni a MyTV szolgáltatást, mindössze 990 forintért. Bővebben a Telenor MyTV szolgáltatásról: https://www.telenor.hu/mytv

 Telenor MyTVSzólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő