Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még jelentkezhetsz az ICF ingyenes vezetői coaching eseményére

ICF coaching esemény

LifeStyle

Még jelentkezhetsz az ICF ingyenes vezetői coaching eseményére

Idén sorozatban harmadik alkalommal szervezi meg a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata a nagysikerű Coaching Rapid Randit. A MagNet Bankkal közösen életre hívott jószolgálati kezdeményezés keretében civil és egészségügyi szakmai szervezetek vezetői vehetnek részt díjmentesen értékes coaching folyamatokban. Korlátozott számban ugyan, de a szervezők még várják a coaching iránt érdeklődő nonprofitok jelentkezését a 2015. április 9-i eseményre.

Az elmúlt két évben hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Coaching Rapid Randi kezdeményezés, több tucat civil szervezet vezető munkatársa ragadta meg a kínálkozó lehetőséget, hogy a rendezvényen kiválasztott coach szakemberrel egy közel fél éves coaching folyamatban vegyen részt. Idén új elemként, a szervezők külön hangsúlyt fektetnek az egészségügy terén dolgozó szakmai szervezetek részvételére, amelyeknek társadalmi szerepe kulcsfontosságú és sajnos – a civilszervezetekhez, alapítványokhoz hasonlóan – forráshiánnyal küzdenek, hatékony szervezeti működésük azonban kiemelten fontos.

ICF coaching esemény

A rendezvényen a korábbiakhoz hasonlóan villámrandevúznak egymással a szolgáltatásukat felajánló ICF coachok és a résztvevő szervezetek képviselői, akik a rövid ismerkedés alapján dönthetik el, hogy melyik szakemberrel kívánnak együttműködni a későbbi coaching folyamat során.

A nagy siker idén is garantált, hiszen már most több nagy múltú, nagy presztízzsel bíró szervezet jelezte részvételi szándékát. Az eddigi 20 jelentkező között olyan neveket találunk, mint az Országos Mentőszolgálat, az SOS Gyermekfalu, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány, a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány vagy a Magyar Hospice Alapítvány. Jó hír az érdeklődő civil- és egészségügyi szakmai szervezetek számára, hogy bár korlátozott számban, de van még lehetőség a jelentkezésre. A részvételi szándékot 2015. április 7-ig lehet jelezni a CSR@coachfederation.hu e-mail címen.

Vérprofizmust és hatékonyságot hoz a coaching

Az elmúlt két év tapasztalatai és visszajelzései alapján óriási az igény a civil szféra részéről az üzleti életben már hazánkban is egyre népszerűbb vezetői coaching iránt. A korábbi évek résztvevői egy-egy sikeresen megvalósult folyamat után azt emelték ki leginkább, hogy a coaching segítségével profibb, hatékonyabb, tudatosabb vezetővé váltak.

 „Társadalmi küldetésként tekint az ICF Magyar Tagozata a Coaching Rapid Randi kezdeményezésre. A civilek és nonprofit szervezetek szép csendben hatalmas munkát végeznek azért, hogy jobb legyen az életünk. Rengeteg olyan funkciót és feladatot látnak el, amire a versenyszférának, vagy az államigazgatásnak egészen egyszerűen nincsen kapacitása. Ezt az óriási erőfeszítését szeretnék mi is támogatni a saját eszközeinkkel, hiszen a coaching óriási segítséget jelent a nonpofitok életében is. Annál is inkább, mert az ICF és általánosságban a coachok meggyőződése is az, hogy a coaching ereje képes arra, hogy jobbá tegye világot, ezzel a kezdeményezéssel pedig sokkal közvetlenebbül járulhatunk hozzá ehhez a célhoz”– emelte ki van der Meer Gabriella, az ICF Magyar Tagozatának Jószolgálati Igazgatója.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés