Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyerj 250 000 Ft értékű HyperX nyereménycsomagot a HyperX Spring Cup tornán!

LifeStyle

Nyerj 250 000 Ft értékű HyperX nyereménycsomagot a HyperX Spring Cup tornán!

A HyperX Spring Cup (HSC) a HyperX, a Kingston, a világ vezető független memóriagyártójának divíziója által meghirdetett első, hivatalos magyarországi e-sport verseny, amelynek célja, hogy a hazai e-sport közösség körében népszerűsítse a HyperX márkát. A HSC meghívásos online Counter-Strike: Global Offensive tornán a hazai CS:GO közösség négy legkiválóbb csapata – a teamwork, a volgare, a Wild.CoolerMaster és a KnockOutStars – méretteti meg magát március 8-án. A dicsőség mellett a kupa győztese egy több mint 250 000 Ft értékű HyperX nyereménycsomaggal gazdagodik. A tornát nyomon követheted a HyperX Spring Cup oldalon: http://hyperxcup.hu/

A játék menete

A HSC március 8-án 14 órakor veszi kezdetét, melyet a kupa hivatalos oldalán követhetnek végig az érdeklődők. A mérkőzések Bo1 (best of one) formátumban zajlanak, míg a várhatóan 19:30 órakor kezdődő nagydöntőt Bo3 (best of three) módban játsszák majd a csapatok. A végső összecsapás nyertese egy több, mint 250 000 Ft értékű HyperX nyereménycsomagot vihet haza, mely 7.1-es térhangzású Cloud II fejhallgatóból, HyperX Fury DDR3 memóriamodulból, 240 GB kapacitású HyperX Fury SSD-ből, 32 GB kapacitású HyperX Fury pendrive-ból, valamint 2400 MHz teljesítményű HyperX Savage memóriákból áll.

CS:GO – Több, mint játék

A Counter Strike taktikai FPS csapatjáték több mint másfél évtizedes múltra nyúlik vissza mind nemzetközi, mind hazai szinten. A korábbi, méltán népszerű 1.6-os verzióval szemben a Global Offensive új játékmódokat, véletlenszerű párosításokat (matchmaking) és ranglistát is kínál a játékosok számára.

A HyperX megbízásából az eseményt az Esportmilla, Magyarország legnagyobb e-sport szervezete koordinálja, további közreműködői pedig az ESL, a világ legnagyobb e-sport ligájának hazai oldala, valamint a Magyar Esport TV, amely a közvetítés lebonyolításáért felel.

Kövesd nyomon a HyperX Spring Cup-ot élőben, március 8-án a torna hivatalos oldalán!

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken. További információért látogass el a HyperX weboldalára.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés