Connect with us

technokrata

Megvásárolható az Instagram ihlette Polariod gép

LifeStyle

Megvásárolható az Instagram ihlette Polariod gép

A Polaroid még mindig azt szeretné, hogy kinyomtassuk képeinket.

Már volt szerencsénk írni a népszerű fotómegosztó portál ihlette Polariod gépről, és legfrissebb fejlemények szerint már megvásárolható a korábban igen népszerű gyártó új modellje.

A 14 MP-es kameraszenzorral rendelkező gépet egy 4,5 colos érintőkijelzővel is felszerelték, és az Android 4.4-nek köszönhetően képes ellátni egy tablet funkcióit is. Sajnos mindössze 4 GB tárhellyel rendelkezik, azonban a nyomtatás után már nem kell megvárnunk míg megszáradnak a fotók. A 300 dolláros Socialmaticból természetesen a GPS, a Wifi és a Bluetooth sem maradt ki.

Itt azonban nem állt meg a gyártó, hiszen bemutatta Zipre keresztelt mobil nyomtatóját is, mellyel bármely androidos vagy iOS okostelefonról kinyomtathatjuk kedvenc képeinket. A fájlokat NFC vagy Bluetooth segítségével küldhetjük át az eszközre, és a hozzá tartozó applikációval meg is szerkeszthetjük a fotókat. Akkumulátorát micro USB-n keresztül tölthetjük. Ára 130 dollár, azonban ne felejtsük el, hogy a papír sem olcsó a készülékekbe, hiszen egy 100 darabos csomagért 25 kérnek.

Polaroid-Zip-Imprimante-Bluetooth-iPhone-iOS-Android-1Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle