Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két hónap ingyen AXN-t kapnak az UPC Direct előfizetői

LifeStyle

Két hónap ingyen AXN-t kapnak az UPC Direct előfizetői

A UPC Direct közel két hónapig kínál extra szórakozást minden ügyfelének az AXN White és AXN Black csatornák ingyenes elérésével. Az AXN White-ot március 2. és 31. között, majd az AXN Black-et április 15. és május 18. között élvezhetik a műholdas szolgáltató előfizetői. Ebben az időszakban két brit sorozat, A fehér királyné és a Spartacus befejező 4. évadának premierje okozhat izgalmas pillanatokat a nézőknek. A filmekben és sorozatokban gazdag AXN csatornákat a UPC Direct minden előfizetője eléri a kódolatlan időszak alatt.

Az AXN White-on indul márciusi országos premierrel A fehér királyné (The White Queen) című történelmi sorozat, amely Philippa Gregory “The Cousins’ War” bestsellerének első darabját dolgozza fel. Az első évad a “Rózsák háborúja” idején játszódik és mutatja be az akkori Angliát, egy rendkívül szép, ugyanakkor becsvágyó nő történetének feldolgozásával. A fehér királyné titokban megy férjhez az ifjú királyhoz, két fia pedig a londoni Tower eltűnt hercegeit formálja meg, akiknek sorsa a történészek szerint is a mai napig ismeretlen. A BBC gyártásában készülő produkció méltán számíthat nagy érdeklődésre.

Április 15. és május 18. között, az AXN Black kódolatlan időszakban pedig a Spartacus: Elátkozottak háborúja című sorozat látható a csatornán. A történet záró évadában Gaius Claudius Glaber halála után Spartacus újabb és újabb diadalokat arat, Rómában pedig nyilvánvaló válik, hogy elkerülhetetlen a totális háború. Az egyik epizódban például egy római kém kelt feszültséget Spartacus és csapata között, aki beszivárgott a felkelők közé. A trák gladiátor csapatainak végül sikerül megfutamodásra kényszeríteni a rómaiakat, akiknek a vezére, Crassus, a dühtől elvakultan megtizedelte saját légióját.

Az AXN White a 26-os, az AXN Black pedig 27-es programhelyen kínál világsikerű műsorokat, filmeket és sorozatokat a UPC Direct ügyfelei számára. Az AXN csatornákat a szolgáltató Direct+ és SuperPak alapcsomagjai tartalmazzák.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés