Connect with us

technokrata

Tervezd meg saját futónadrágodat!

thisismystyle

LifeStyle

Tervezd meg saját futónadrágodat!

A Helly Hansen új, iOS és Android rendszereken elérhető This Is My Style tréning alkalmazásával kicsit a futók is belekóstolhatnak a terméktervezésbe. A nők igényeihez tervezett program naplózza a futási adatokat, majd a megtett távolság, az eltelt idő és a sebesség alapján egyre több szintet nyit fel a minták közül, amikből a használók egyedi futónadrágokat tervezhetnek maguknak.

Minél többet futsz, annál több színből és mintából válogathatsz a tervezés során. Minél nagyobb erőbedobással edzel, annál érdekesebb dizájnt tudsz készíteni. A futók tetszés szerint formálhatják, szerkeszthetik, alakítgathatják az általuk tervezett mintát. A This is My Style galériába feltöltve a kész műveket megoszthatják az egész világgal. A legügyesebb alkotóknak legyártják a maguk által tervezett egyedi mintázatú futónadrágot.

thisismystyle

Az új alkalmazás együtt jelenik meg a 2015-ös tavaszi kollekcióval, ami idén is bővelkedik a divatos, kiemelkedő teljesítményű tréningruhákban, amelyek minden tréningfajtához tökéletesen illeszkednek, akár terepen, akár aszfalton, akár konditeremben edzünk. A norvég márka a dizájn kialakításához Skandinávia tájainak vibráló színeit hívta segítségül, a termékekből pedig nem hiányozhat a Helly Hansen egyedülálló, nedvességelvezető technológiái sem. Az alkalmazásról az alábbi linken tájékozódhatsz: http://youtu.be/t-i8tiBC9cQ Nézd meg a This Is My Style galériát: http://www.hellyhansen.com/thisismystyle/

Elérhet iOS és Androud rendszereken:

https://itunes.apple.com/us/app/helly-hansen-winter-duel/id874929271?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hellyhansen.globalSzólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle