Connect with us

technokrata

A Tesco Mobile a Magzat Hangja támogatója lett

LifeStyle

A Tesco Mobile a Magzat Hangja támogatója lett

Létezik egy olyan magyar fejlesztésű magzati szívhangmonitor, ami mindenfajta biológiai kockázattól mentesen, ultrahanghatás nélkül, az otthonodból képes a magzat életműködését követni. Ennek a távgyógyászati otthoni monitornak a népszerűsítését az idén 3 éves Tesco Mobile is segíti, és a Magzat Hangja támogatója lett.

A Baby Life Care és a Tesco Mobile közti együttműködés az innováció és a biztonság jegyében jött létre. A Baby Life Care a korszerű informatikai és mobil távközlési lehetőségeket kihasználva azt a célt szolgálja, hogy születendő gyermekünk méhen belüli állapotát ne csak hetente egyszer, hanem naponta, vagy akár naponta több alkalommal is megítélhessük. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy a kismama saját otthonában maga végezze el a vizsgálatot, mely immár egy hazavihető eszközzel történhet, éppen ezért nem kell a szakembernek a vizsgálat helyén lennie. A mérést követően az eszköz, mint egy mobiltelefon, elküldi a mért értéket az orvosközpontnak, ahol kiértékelik, majd visszaküldik a készülék képernyőjére az orvosi leletet. A szívhangfigyelő készülék óránként egyszer jelentkezik fel a mobilhálózatra, ahol lekérdezi a számára érkező adatokat. A várandóst gondozó orvosnak ezáltal alkalma van arra, hogy időben megtegye a szükséges lépéseket a magzat életének és egészségének megóvása érdekében.

Ez a magyar fejlesztésű CTG készülék az egyetlen a világon, amely nem ultrahang elven működik, hanem egy erre a célra kifejlesztett speciális mikrofonnal. Mivel a vizsgálóeszköz semmilyen sugárzást nem bocsát ki, használata teljesen biztonságos, biológiai kockázata a magzatra, vagy az anyára sincs.

A Tesco Mobile a fentiekben bemutatott adatátvitel biztosításával vált a Baby Life Care stabil partnerévé, a készülék zavartalan működéséhez szükséges megbízható mobil adatforgalmat biztosítva.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő