Connect with us

technokrata

A Tesco Mobile a Magzat Hangja támogatója lett

LifeStyle

A Tesco Mobile a Magzat Hangja támogatója lett

Létezik egy olyan magyar fejlesztésű magzati szívhangmonitor, ami mindenfajta biológiai kockázattól mentesen, ultrahanghatás nélkül, az otthonodból képes a magzat életműködését követni. Ennek a távgyógyászati otthoni monitornak a népszerűsítését az idén 3 éves Tesco Mobile is segíti, és a Magzat Hangja támogatója lett.

A Baby Life Care és a Tesco Mobile közti együttműködés az innováció és a biztonság jegyében jött létre. A Baby Life Care a korszerű informatikai és mobil távközlési lehetőségeket kihasználva azt a célt szolgálja, hogy születendő gyermekünk méhen belüli állapotát ne csak hetente egyszer, hanem naponta, vagy akár naponta több alkalommal is megítélhessük. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy a kismama saját otthonában maga végezze el a vizsgálatot, mely immár egy hazavihető eszközzel történhet, éppen ezért nem kell a szakembernek a vizsgálat helyén lennie. A mérést követően az eszköz, mint egy mobiltelefon, elküldi a mért értéket az orvosközpontnak, ahol kiértékelik, majd visszaküldik a készülék képernyőjére az orvosi leletet. A szívhangfigyelő készülék óránként egyszer jelentkezik fel a mobilhálózatra, ahol lekérdezi a számára érkező adatokat. A várandóst gondozó orvosnak ezáltal alkalma van arra, hogy időben megtegye a szükséges lépéseket a magzat életének és egészségének megóvása érdekében.

Ez a magyar fejlesztésű CTG készülék az egyetlen a világon, amely nem ultrahang elven működik, hanem egy erre a célra kifejlesztett speciális mikrofonnal. Mivel a vizsgálóeszköz semmilyen sugárzást nem bocsát ki, használata teljesen biztonságos, biológiai kockázata a magzatra, vagy az anyára sincs.

A Tesco Mobile a fentiekben bemutatott adatátvitel biztosításával vált a Baby Life Care stabil partnerévé, a készülék zavartalan működéséhez szükséges megbízható mobil adatforgalmat biztosítva.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle