Connect with us

technokrata

Számos új eszközzel bővült a Nikon termékpalettája

LifeStyle

Számos új eszközzel bővült a Nikon termékpalettája

a Nikon 2015. február 10-én bemutatta a D810A modellt, az első csillagfényképezéshez tervezett FX formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépet. A számos különleges funkcióval rendelkező fényképezőgéppel lélegzetelállító 36,3 megapixeles képeket készíthet a kozmoszról. A lenyűgöző D810A a nagyfelbontású Nikon mestermű, a D810 speciálisan módosított változata. Ez az újratervezett infravörös (IR) szűrőt tartalmazó, különleges D-SLR fényképezőgép négyszer érzékenyebb a hidrogén-alfa színképvonalra. Az új szűrő mellett a fényképezőgép rendkívüli ISO-érzékenysége és kiemelkedő felbontása, valamint számos speciális funkció a garancia arra, hogy a fotósok lenyűgöző részletességgel örökíthessék meg a mélyűr csodáit.

Nikon 2015. február 10-én bemutatta a D810A modellt, az első csillagfényképezéshez tervezett FX formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépet. A számos különleges funkcióval rendelkező fényképezőgéppel lélegzetelállító 36,3 megapixeles képeket készíthet a kozmoszról. A lenyűgöző D810A a nagyfelbontású Nikon mestermű, a D810 speciálisan módosított változata. Ez az újratervezett infravörös (IR) szűrőt tartalmazó, különleges D-SLR fényképezőgép négyszer érzékenyebb a hidrogén-alfa színképvonalra. Az új szűrő mellett a fényképezőgép rendkívüli ISO-érzékenysége és kiemelkedő felbontása, valamint számos speciális funkció a garancia arra, hogy a fotósok lenyűgöző részletességgel örökíthessék meg a mélyűr csodáit.

A mai napon a Nikon COOLPIX termékcsalád két új nagy zoomos, azonnali megosztási funkciót kínáló fényképezőgéppel bővült – a dönthető COOLPIX S9900 és a karcsú COOLPIX S7000 modellel.

A COOLPIX S9900 nagyméretű, 7,5 centiméteres, dönthető LCD-monitor ideális a kreatív komponáláshoz; segítségével egyszerűen fényképezhet a tömeg fölött tartott géppel, vagy akár alacsonyan tartva. A nagy teljesítményű 30x optikai zoom – amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval 60x-ra bővíthető – a részletesség és az egyszerűvé tett távolsági fényképezés új világát nyitja meg.

A karcsú COOLPIX S7000 egy remekül hordozható fényképezőgép, olyan 7,5 centiméteres LCD-monitorral, amely bármilyen fotózást egyszerűvé tesz még ragyogó napsütésben vagy gyenge fényben is. A 20x optikai zoomot akár 40x-re is bővítheti a Dynamic Fine Zoom segítségével – ideális megoldás arckifejezések, illetve távoli történések fotózásakor egyaránt.

Bejelentették emellett a vízálló termékcsalád két új tagját: a kalandbiztos COOLPIX AW130 és a bárhová elvihető COOLPIX S33 modellt – így még könnyebben megörökítheti a szabadtéri túráit és napsütéses élményeit, lenyűgöző minőségű fényképeken és teljes HD felbontású videókon.

A 16 megapixeles COOLPIX AW130 tökéletesen illeszkedik az Ön aktív életstílusához. Bárhová megy, nyugodtan magával viheti – akár 30 méterrel a víz alá is, emellett -10 C-ig fagyálló, illetve 2 m magasságból való leejtésig ütésálló. A közösségi élményekről sem kell lemondania: a fényképezőgép NFC-kompatibilis, és beépített Wi-Fi funkciót kínál.

A 13 megapixeles COOLPIX S33 még emlékezetesebbé teszi az ünnepeket és a mindennapokat. Végtelenül strapabíró, egyszerűen használható, és könnyedén tartja a lépést még a legkalandosabb útitervekkel is. Akár 10 méteres mélységig is merülhet vele, a Víz alatti arckeretezés funkcióval pedig a gép anélkül is képes észlelni az arcokat, hogy be kéne mennie a vízbe. Ütésálló 1,5 m magasságból való leejtésig, ellenáll akár -10 C-os hidegnek, emellett porálló – képes elviselni minden megpróbáltatást.

Bemutatkozott a nagy teljesítményű zoom funkciós COOLPIX P610, COOLPIX L840 és COOLPIX L340 modellt, amelyekkel megörökítheti a fontos pillanatokat csodás részletességgel. Az optikai zoomok teljesítménye egészen rendkívüli: a COOLPIX P610 esetén 60x, a COOLPIX L840 esetén 38x, a COOLPIX L340 esetén pedig 28x – és ezek mindegyike a duplájára bővíthető a Dynamic Fine Zoom funkcióval. Ezek a modellek minden helyzetben lenyűgöző teljesítményt nyújtanak – a makrofotózástól a távoli tájak és az éjszakai égbolt fényképezéséig. A látványosan sikerült képeket azonnal meg is oszthatja – a COOLPIX P610 és a COOLPIX L840 beépített Wi-Fi-t tartalmaz, továbbá NFC-kompatibilis.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő