Connect with us

technokrata

Nyílt napokat tart az ELTE

elte

LifeStyle

Nyílt napokat tart az ELTE

Csütörtökön és pénteken nyílt napokat tartanak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE), ahol számos program mellett az érdeklődők megismerkedhetnek a karok képzési kínálatával – közölte az intézmény az MTI-vel.

A közlemény szerint a jelentkezők részt vehetnek mintaórákon és előadásokon, találkozhatnak a karok vezetőivel, oktatóival és hallgatóival, és ezen felül minden karon külön programokat is kínálnak.

Az állam- és jogtudományi karon a mintaórák és a tájékoztatók mellett a diákok modelleznek egy büntetőpert, a Bárczi Gusztáv gyógypedagógiai karon pedig a hallgatók interaktív tájékoztatóval készülnek a felvételizőknek, és lesz lehetőség személyes konzultációra is. Az informatikai kar bemutató óráin a mobil tanrendekről és a világ infokommunikációs trendjeiről is szó lesz. A pedagógiai és pszichológiai kar tanácsadással is várja a leendő egyetemistákat, míg a természettudományi kar az interaktív bemutatókon túl laboratóriumi látogatásokat szervez, az érdeklődők megtekinthetik a Természetrajzi Múzeum és a Matematikai Múzeum kiállításait – írták a közleményben.

Az ELTE karai az osztatlan tanárképzésről, a nemzetközi lehetőségekről, a kollégiumokról is tájékoztatják az érdeklődő diákokat, szülőket és pedagógusokat. A nyílt napok programjai elérhetők a www.elte.hu oldalon.

elte

Forrás: MTISzólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp