Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismerd meg a várost a legszebb Instagram fotókon keresztül!

LifeStyle

Ismerd meg a várost a legszebb Instagram fotókon keresztül!

Január 15-től ismert fotóművészek szemével láthatjuk a főváros nevezetességeit, a felhasználók pedig saját fotóikat nevezhetik be az Insta City Guide pályázatára.

A Magyar Telekom nyáron indította Insta City Guide nevű oldalát, amely kategóriákra bontva segít megtalálni Budapest legjobb és legnépszerűbb helyeit az Instagram-felhasználók által közzétett fotók alapján.

A több ezer felhasználó által összeállított közösségi útikönyv mellett a most induló kampány során megcsodálhatjuk a főváros egy kevésbé ismert arcát is. A kampányban négy hazai, ismert fotóművész szintén megosztja kedvenc, kevésbé ismert helyszíneit. Apró, eldugott kávézók, alig ismert szobrok, romantikus átjárók és még sok érdekesség várja azokat, akik figyelemmel kísérik az Insta City Guide tevékenységét az Instagramon, valamint a Magyar Telekom Facebook oldalán, ahol részletesebben is bemutatásra kerülnek majd a fotókon látható helyszínek és maguk a fotósok is.

Süveg Áron, Soós Bertalan, Nemcsik Dávid és Tóth Barnabás alkotásait január 15-től három héten keresztül mutatja be az Insta City Guide. A népszerű fotósok nem csak új fotókkal, de történetekkel és hasznos tanácsokkal is segítik majd a hazai Instagram közösséget. A főváros kevésbé ismert arcának megmutatásában minden érdeklődő részt vehet az #icg_bp hashtag használatával január 15 és február 8. között, ezáltal nevezheti saját készítésű releváns fotóit az Instagramon.

A fotósokból álló zsűri által kiválasztott legjobb alkotásokat rejtő helyszínek végül egy sétaprogrammá alakulnak, amelyet a Beyond Budapest Sightseeing csapata fog megtervezni és a kampány zárása után bárki lesétálhatja majd a túrát az idegenvezetők kíséretében.

ICG

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés