Connect with us

Kettő az egyben? Itt az LG Twin Wash mosógép

Twin Wash 04

LifeStyle

Kettő az egyben? Itt az LG Twin Wash mosógép

Az LG Electronics (LG) új területek meghódítására indult az idei CES nemzetközi kiállításon egy teljesen új mosógép-kategória segítségével. A forradalmi Twin Wash™ rendszerű elöltöltős mosógépek az elsők a maguk nemében, hiszen lehetővé teszik két adag ruha párhuzamos mosását. A talapzatban lévő, helytakarékos mini mosógép segítségével a mosási ciklus lerövidül, azaz kevesebb mosás szükséges. A TurboWash™ 2.0 és a TurboSteam™ gyorsabbá teszi a mosást, míg a Wifi és az NFC kapcsolat megnyitja az utat az olyan izgalmas és intelligens csatlakozási lehetőségekhez, mint az LG HomeChat™ üzenetküldő szolgáltatás.

A CES-en az LG standjára látogatók megismerhetik a cég díjnyertes EcoHybrid™ szárítógépét is (DLHX4072V típus). Ez a készülék megnyerte a CES 2015 innovációs díját, ahogy az EPA ENERGY STAR újszerű technológiáknak járó díját is – nagyrészt a kifinomult hőszivattyújának köszönhetően, amely jobb energiahatékonyságot és kiváló szárítási teljesítményt eredményez.

Ergonomikus dizájn a könnyebb mosásért

Az LG új mosó-szárítógépeinek elképesztően ergonomikus kialakítása új szintre emeli a kényelmet (WM9500H*A & DLGX9501V / WM9000H*A & DLGX9001V / WM5000H*A & DLGX5001V típusok). Az ajtót pontosan a dob közepéhez igazították, 21 milliméterrel magasabbra, mint a hagyományos modelleknél. Ráadásul hat fokkal megdöntötték felfelé, így nem kell annyira lehajolni a ruhák be- és kivételekor. Zárt ajtónál is jobban beláthatunk a dobba, az új adagolófióknak köszönhetően pedig kisebb az esélye a mosószer kiömlésének is.

Egyedi, merész TWIN Wash™ rendszer  

Az LG elsőként kínál forradalmi TWIN Wash™ rendszert, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszerre két adag ruhát mossanak: egyet a fő mosógépben, egy másikat pedig az alatta lévő mini mosógépben. A kisebbik dob kiválóan alkalmas a kényes darabok mosására, ezekre ugyanis külön figyelmet kell fordítani, illetve különleges beállításokat igényelnek. A legfontosabb, hogy ez a készülék jelentősen csökkenti a mosási időt azzal, hogy nemcsak egy adag ruhát mos egyszerre.

Twin Wash 04

A TWIN Wash™ rendszer lényege a mini mosógép (WD100C* / WD200C* típusok), amely a világ első talapzatba épített berendezéseként a mosás teljesen új módját teremti meg. A koncepció lényege, hogy úgy teszi lehetővé a második mosógép használatát, hogy nem kell hozzá további helyet feláldozni: a mini mosógép használaton kívül egyszerű talapzatként szolgál a fő készülék számára. A mini mosógép kombinálható bármelyik elöltöltős LG mosógéppel, használata pedig ideális az olyan kis mennyiségű, különleges tisztítási eljárást igénylő darabok számára, mint a sportruházat vagy a fehérnemű.

„Nagy kísértés, hogy az LG TWIN Wash™ rendszerét forradalminak nevezzük, mivel ez egy teljesen új készülékkoncepció” – nyilatkozta  Seong-jin Jo, az LG Electronics elnök-vezérigazgatója. „A fő berendezés alá helyezhető mini mosógép nagyobb rugalmasságot, kényelmet és hatékonyságot nyújt. Újabb nagy előrelépés, ami bizonyítja elkötelezettségünket a legmodernebb technológiák és innovatív elképzelések mellett, amelyek jobbá teszi ügyfeleink életét az egész világon.”

A TurboWash™ 2.0 gyorsabb tisztítást jelent

Napjaink rohanó életmódja mindinkább felértékeli a sebességet. Az LG különlegesen rövid ciklusú technológiája, a TurboWash™ 2.0 iker fúvókákat használ, ezek a dob elejéből közvetlenül a ruhákra fecskendezik a koncentrált mosószeres oldatot. A nagynyomású fúvókákból érkezik a vízpermet is a dobba az öblítés során, így a magas fordulatszámú centrifugálással együtt a teljes öblítési folyamat is gyors és hatékony lesz.

Jobb szárítás a TurboSteam™ segítségével

Az LG fejlett TurboSteam™ technológiája növeli az új szárítógépek teljesítményét. Ez részben a Steam Fresh™ funkciónak köszönhető, ez ugyanis akár 50 százalékkal is lerövidítheti a ruhák gőzzel való frissítésének idejét a korábbi modellekkel összehasonlítva. A TurboSteam™ a túlszáradást is megelőzi azzal, hogy a folyamat egésze alatt forró gőzt permetez a ruhára. Ez a megoldás csökkenti annak a kockázatát, hogy a mosott ruhák összemennek vagy éppen gyűröttek lesznek, és egyben higiénikusabbá is teszi azokat.

Kényelemnövelő szolgáltatások

Az LG új mosó- és szárítógép párjai nemcsak lélegzetállítóan gyorsak, hanem intelligensek is. A beépített SmartThinQ™ technológia új szintre emeli a Wifi használatának kényelmét: a készülékbe egyéni mosási ciklusokat lehet feltölteni, a mosás fázisait pedig az LG okostelefonos alkalmazásával lehet követni, Wifi-n keresztül értesítés is érkezik, amikor kész a mosás. A mosógépek Energy Monitoring (energiafigyelő) szolgáltatása hasznos adatokat kínál, míg az LG saját fejlesztésű  HomeChat™ eszközének köszönhetően a felhasználók hétköznapi nyelven értesülnek a mosógép és a mosás állapotáról.

LG Twin Wash LG Twin Wash

LG EcoHybrid™ szárítógép hőszivattyú technológiával

Az LG EcoHybrid™ szárítógépét a magas szintű hatékonyság jegyében tervezték, így az ETA (fejlődő technológia díj) minősítésű szárítógépek egyike a piacon. Élen járó hőszivattyú-technológiájával újrahasznosítja a hőt, így akár 53 százalékkal is kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos szárítógépek, miközben az innovatív Auto Clean System (automatikus tisztító rendszer) tisztán tartja a párologtatót, amely így hosszabb távon is problémamentesen üzemelhet. A szárítógép alacsony hőmérsékleten is jól működik, ami ideálissá teszi érzékeny ruhákhoz.

Felültöltős modellek nagyobb kényelemmel és teljesítménnyel

Az idei CES-en az LG két nagykapacitású felültöltős mosó- szárítógép párost is bemutat (WT7700H*A és DLGX7701 típus). A mintegy 161 liter (5,7 köbláb)kapacitású mosó- és a csaknem 255 liter (9,0 köbláb) kapacitású szárítógép egyaránt új vízszintes lengéscsillapító rendszert kapott, így több ruhaneműt tudnak fogadni, mint a hasonló méretű modellek. Az LG időtakarékos TurboWash™ 2.0 és TurboSteam™ technológiájának köszönhetően ráadásul ezek a készülékek hatékonyabbak tisztítási teljesítményük nagyobb, illetve a mosások ideje is lerövidül használatukkal.

Az LG új felültöltős párosa megkapta az egyedi LG EasyLoad™ fejlesztést is, így a felhasználó döntheti el, hogyan nyitja a készülékek ajtaját. Ez az egyedülálló tulajdonság könnyebbé teszi a berendezések ki- és bepakolását, csökkenti annak esélyét, hogy a ruhák a földön kössenek ki. Az LG felültöltős mosó- és szárítógépeinek  számos high-tech jellemzője megegyezik az elöltöltős LG készülékekével, mint például a 6 Motion™ és a TurboSteam™.

Az NFC címke technológiával a felhasználók előre programozott mosási ciklusokat tölthetnek le okostelefonjukra. A mosás a mobil és a mosógépen lévő NFC szimbólum összeérintésével indítható. Ráadásul a Smart Diagnosis™ funkció hatékonyan és gyorsan segít szinte minden apró hiba elhárításában, mielőtt az súlyosabbá válna.

A CES látogatói az LG standjánál (Las Vegas Convention Center, Központi csarnok, #8204) az új mosó- és szárítógépek teljes kínálatát megtekinthetik január 6. és 9. között.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom