Connect with us

technokrata

Vége az összecsomósodó karácsonyfaégőknek

LifeStyle

Vége az összecsomósodó karácsonyfaégőknek

Egy új startup wireless áramellátású égőkkel díszítené karácsonyfánkat.

A wireless töltés egy hatalmas előrelépés lesz a technológiai eszközök területén, és mi már nagyon várjuk, hogy minden lehetséges területen megvalósuljon. Ezek közül az egyik a világítás, és ha már ilyen közel vagyunk a karácsonyhoz, miért is ne beszéljünk a karácsonyfaégőkről.

Egy új startup a karácsonyfaégők összecsomósodott gombolyagjából próbál kiszabadítani minket teljesen wireless (töltést sem igénylő) égőikkel. Az Aura lényege, hogy egy töltőgyűrűt helyezünk el a karácsonyfán, ami vezeték nélkül látja el energiával a fénylő díszeket, így többé nem kell órákat pepecselnünk az égősorok felrakásával.

Ennél talán még nagyobb vigasz, hogy ha vége az ünnepeknek, nem kell szaporítanunk a hulló tűleveleket a nappaliban, hiszen elég csak egyszerűen leakasztanunk az égőket és készen is vagyunk. Ráadásul az égő automatikusan bekapcsolnak amint a gyűrű közelébe érnek, ezért nem kell külön kapcsolókkal sem bajlódnunk, valamint a díszek különböző színekben és három kialakításban elérhetőek, és egy csomag égő, melyet telefonunkkal is irányíthatunk mindössze 100 dollár a projekten keresztül.

A Kickstarter projekt igaz még messze van a céltól, de a remek időzítésnek köszönhetően reméljük megvalósul a koncepció.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle