Connect with us

A Sony bemutatja: Párizs madártávlatból

LifeStyle

A Sony bemutatja: Párizs madártávlatból

2014. szeptember 28-án a Franciaországban már ötven éve kihalt fehérfarkú rétisas szárnyalt a Szajna mentén az Eiffel toronyból, egészen a Trocadéro Gardens-ig, ahol hatalmas tömeg és Jacques Olivier Travers idomár várta.
Travers a FREEDOM nevű non-profit szervezet vezetője, amelynek célja, hogy a fehérfarkú rétisasok újra birtokba vehessék természetes élőhelyüket a francia és a svájci Alpokban.

Az alábbi lenyűgöző felvétel egyike azon keveseknek, amelyek valóban egy sas szemén keresztül láttatják az eseményeket. A videók elkészítéséhez egy Sony HDR-AZ1 Action Cam Mini-t használtak, amelyet a sas hátára rögzítettek.

A Sony és a FREEDOM

A Sony hivatalos támogatóként működik együtt a FREEDOM szervezettel annak érdekében, hogy a fehérfarkú rétisasok újra birtokba vehessék természetes élőhelyüket. A Sony Action Cam™ kameráival segíti a FREEDOM-ot, hogy egészen pontosan tudják dokumentálni a fehérfarkú rétisasok repülését. Ezáltal a szakemberek jobban megismerhetik a sasok viselkedését, valamint így könnyebben feltérképezhetik, hogy milyen változtatásokra lenne szükség az adott élőhelyen, hogy azt újra birtokukba vehessék a madarak.

Az Action Cam tulajdonságainak és a Sony SteadyShot™ technológiájának köszönhetően remegésmentes Full-HD felvételeket készíthetnek, amely párosítva a GPS követéssel, egy olyan ideális eszközt eredményez, amely jelentősen hozzájárul FREEDOM munkájának eredményességéhez. Az Action Cam apró méretének köszönhetően könnyedén felszerelhető a sasokra, amely nem zavarja, vagy befolyásolja őket repülés közben.

A Sony számos közösségi csatornáján keresztül is segíti a FREEDOM-ot céljai elérésében, valamint a fenti videóhoz hasonló sorozatokat is készít, amelyeket széles körben kíván elterjeszteni.Szólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom