Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akusztikus Bútorok: összeért a lakberendezés és a technika

Laptop

Akusztikus Bútorok: összeért a lakberendezés és a technika

Otthonunk kialakításánál a tárgyak harmóniájára törekszünk, különös gonddal választjuk ki a kanapét, a szőnyeget, a lámpákat vagy a székeket, amelyekből annyira széles a választék, hogy sokszor csak hosszú vívódás után tudunk dönteni.

Nehezebb a helyzetünk, ha minőségi és szép hangfalat keresünk, olyat, amelyik színében, formájában, anyagában illik a modern, a minimál, a vintage, netán a klasszikus stílusban berendezett lakásunkhoz. Mostantól azonban csak a képzeletünk szabhat határt annak, ha szívesebben hallgatnánk zenét egy egyedi tervezésű, a belső tér stílusához illesztett hangsugárzóból, mert bemutatkoznak a kézzel készített, kiváló hangminőségű és formabontó hangfalak, a magyar fejlesztésű és kivitelezésű Akusztikus Bútorok.

Az Akusztikus Bútorok különlegessége együttesen rejlik a meglepő formák, színek és anyagok használatában, valamint a termékek mögötti filozófiában. „Számunkra az az elsődleges szempont, hogy az adott tér stílusával összhangban, a vevő egyéni ízléséhez igazítva alkossuk meg az Akusztikus Bútorokat” – mondta Bizsók Vajk, a termékek megálmodója, a Manufaktúra ügyvezetője. „Ugyanennyire odafigyelünk a kiváló hangminőségre is, ezért minden egyes hangsugárzót akusztikailag egyenként bemérünk, hogy a zenehallgatás igazi élmény legyen. Büszkék vagyunk arra, hogy a kézi készítés miatt minden termékünk egyedi” – tette hozzá Bizsók Vajk.

A stílusos hangsugárzók elnevezése onnan ered, hogy azok minden térbe bútorként is illeszkednek, sőt vannak olyan Akusztikus Bútorok, amelyek más funkcióval is rendelkeznek, így akár a puffok,  lámpák vagy szobainasok is zenélhetnek. Az egyedi hangfalak variálhatók is, például könnyen lecserélhető a kedvenc fotóinkat ábrázoló fali hangsugárzó előlapja másik képre, de a piros mélysugárzó puff is hamar megváltoztatható új kanapénk színére. A lehetőségek száma végtelen, az alkotók igény esetén művészek, iparművészek bevonásával is készítenek Akusztikus Bútorokat. „Izgalmas kifejezési lehetőséget jelentenek számomra ezek a lakberendezési tárgyak, és szeretek egy ilyen alkotó szellemű közösségben dolgozni” – mondta Somogyi Réka selyemfestő, a Manufaktúra egyik művésze.

A Bizsók Akusztikus Bútor Manufaktúra azt vallja, hogy a hangsugárzók és az akusztikai kiegészítők is ugyanolyan fontos és meghatározó szereplői egy térnek, mint a többi lakberendezési tárgy. Épp ezért kiválasztásuk és tervezésük ugyanannyi figyelmet érdemel, mint a helyiség más elemei. Az Akusztikus Bútorok nemcsak otthonok, hanem kávézók, éttermek, szállodák és más üzlethelyiségek különleges díszei is lehetnek.

A Bizsók Akusztikus Bútor Manufaktúra

A Bizsók Akusztikus Bútor Manufaktúra az Akusztikus Bútorok fejlesztője, tervezője és gyártója. Az Akusztikus Bútorok egyedi tervezésű, kézzel készített, minőségi hangsugárzók, amelyeket a Manufaktúra színében, formájában és anyagában mindig az adott térbe illeszt. Az Akusztikus Bútorok kiváló hangminőségét az garantálja, hogy a Manufaktúra csapata minden terméket akusztikailag egyenként bemér. A Manufaktúra egyes termékei művészek, iparművészek bevonásával készülnek. A vállalkozás filozófiája szerint egy belső tér berendezésénél a hangsugárzók kiválasztása ugyanannyi figyelmet érdemel, mint a többi lakberendezési tárgy. Az Akusztikus Bútorok különlegessége együttesen rejlik a meglepő formák, színek és anyagok használatában, valamint a termékek mögötti filozófiában. A Manufaktúra magánszemélyeknek, kávézóknak, éttermeknek, szállodáknak és más üzlethelyiségeknek is kínálja formabontó termékeit.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés