Connect with us

technokrata

Limitált Sims notebook a DELL-től

dell sims noti

Laptop

Limitált Sims notebook a DELL-től

A számítógépes, mobil és közösségi játékok világszerte hódítanak. Az egyik legnépszerűbb számítógépes játék, a SIMS több millió rajongót mondhat magáénak. A Dell épp ezért egyedi notebookkal jelentkezik a hazai SIMS rajongóknak.

A Dell SIMS csomagja a Dell Inspiron 15R cserélhető fekete színű fedlapja mellé egy limitált szériás SIMS fedlapot tartalmaz és persze SIMS 3 játékszoftvert. Hogy a számítógép is a SIMS világában éljen a standard Microsoft image helyett egyedi, jópofa SIMS image köszönt minket bekapcsoláskor. A Dell csomaghoz mindezek mellé Vodafone mobilinternet csomag tartozik.

A Dell Inspiron 15R notebook egyesíti az erőt, a gyorsaságot, a stílust és a szórakozást. A notebookban a legújabb Intel processzor található, a 9 cellás akkumulátornak köszönhetően pedig akár 13 órás működési idő is lehetséges. A legújabb USB 3.0 technológiával pillanatok alatt átmásolhatók a fotók, videók, zenék és más grafikai dokumentumok. A filmek és videók a tűéles HD (720p) WLED kijelző és az SRS Premium hangzás révén tökéletesen élethű minőséget biztosítanak, míg a filmek vezeték nélkül továbbíthatók a televízióra az Intel WiDi segítségével, a Blu-ray 3D moziélmény (az opcionális Blu-ray meghajtó segítségével) pedig HDMI 1.4 révén érhető el 3D-funkcióval rendelkező televízión.

A The Sims 3 egy stratégiai élet-szimulációs játék, amit a The Sims Studio fejlesztett ki. A The Sims 3 arra épül, mint amelyre az elődjeik: életszimuláció. A The Sims 3 nyitott végű, nincs meghatározott célja. A The Sims 3 legnagyobb újdonsága, a város teljesen nyitott, és mindent látunk. A játékosok végre nincsenek lekorlátolva egyetlen telekre, most már számunkra minden nyitott. A játékban a napszakok realisztikusabbak. A simek már mesterséges intelligenciával rendelkeznek, azaz a szomszédban élő simek is élik a mindennapjaikat saját simeink mellett, ellentétben a széria előző sorozataihoz képest. A mindössze 150 db SIMS Dell Inspiron 15R notebook 2012. április 6-tól kapható az Extreme Digitalnál.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle