Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ESET nyilvánosan teszteli új termékeit

Dotkom

Az ESET nyilvánosan teszteli új termékeit

A híres vírusirtó cég a termékek nyilvános tesztelésére ezúttal az IT rendszergazdákat kérte fel.

Mind az ESET Endpoint Security BETA, mind az ESET Endpoint Security Suite BETA (amelyet személyi tűzfallal és spamszűrővel láttak el) továbbá az ESET Remote Administrator 5 BETA elérhetők és ingyenesen letölthetők az ESET weboldaláról.

Az ESET következő generációs védelmi megoldásai piacvezető proaktív védelmet jelentenek az informatikai eszközökre leselkedő minden veszéllyel szemben. A kis rendszerigényű védelem és fejlett távmenedzselhetősége révén – bármilyen méretű vállalkozás számára ideálisan testre szabható megoldás. A mindkét szoftvercsomaghoz tartozó ESET Remote Administrator 5 BETA tartalmazza a Web Dashboards-ot és a Role Based Administration-t, amelyek a munka különböző szintű automatizálását, és a végpontok minden elképzelhető módon történő távvezérlését lehetővé teszik.

Az új szoftvertermékek kapcsán nem egy szimpla frissítésről – vagy divatos szóval „rebranding”-ről – beszélhetünk, két valóban új, az üzleti felhasználók részére kifejlesztett termékről van szó. Az új megoldások (az olyan – már bizonyított – funkciókkal ötvözve, mint a Live Grid, a HIPS vagy a Vírus adatbázis/Program modulok visszaállítása) rendkívül hasznosak lehetnek az IT-szakemberek és rendszergazdák számára.

– Számos funkciót jelentősen továbbfejlesztettünk – mondja Palo Luka, az ESET informatikai igazgatója. – Az új termékek esetében olyan korszerű és modern eszközöket fejlesztettünk, amelyek minden üzleti rendszerben kiváló szolgálatot tehetnek. A termékek tesztfázisban vannak, és ezúttal rendhagyó módon szeretnénk tesztelésre invitálni partnereinket, hogy legyen lehetőségük kipróbálni a termékeket és visszajelzéseket küldeni nekünk. Minden észrevétel rendkívül hasznos számunkra – tette hozzá Palo Luka.

Az új generációs ESET Endpoint Security az ESET már jól ismert, magas minőséget képviselő üzleti megoldásainak hagyományát folytatja. A zászlóshajó ESET Endpoint Security Suite rendelkezni fog tűzfallal, web-kontrollal és spamszűrővel, míg az ESET Endpoint Security ezek nélkül a modulok nélkül jelenik meg. Mindkét termék része az ESET Remote Administrator 5. A két termékcsoport végleges verziójának piacra dobását az idei évre tervezi az ESET, a jelenlegi béta-kibocsátás célja az, hogy a cég meghallgathassa üzleti ügyfelei igényeit, javaslatait, hozzászólásait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés