Connect with us

Hirdetés

technokrata

MultiSoft: növekvő árbevétel, új KKV-megrendelők

Laptop

MultiSoft: növekvő árbevétel, új KKV-megrendelők

Kiváló első félévet zárt a MultiSoft.

Közzétette 2006 első félévi jelentését a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Navision) vállalatirányítási rendszerek legnagyobb hazai disztribútora, a MultiSoft Számítástechnikai Kft. Az idei év első felének legjellemzőbb adata, hogy az árbevétel az elmúlt év hasonló időszakához képest több mint 40 százalékkal növekedett.

„A tavalyi év első felének árbevétele 210 millió forint volt, míg az idén ugyanebben az időszakban 300 millió forintot sikerült elérni” – ismertette az adatokat Kelemen Gábor, ügyvezető. „Ebből belföldön 130 milliót sikerült realizálni, ami elsősorban szolgáltatásaink ellenértékeként jelentkezett. Az exportbevételek 170 milliót tettek ki.

Várakozásaink szerint az idei év összes várható árbevétele 540-600 millió forint lesz. Ez jelentős növekedés az előző évhez képest, ami elsősorban új ügyfeleinknek (ABM Kupral, Assa Abloy, KRKA, Regitruck, Rooflite, SIAD, Wer-Ker, Ziegler, stb.), 650 ezer euró értékű, szoftverfejlesztésről szóló, már aláírt szerződésállományunknak, másfelől „hozzáadott értékű” szolgáltatásainknak köszönhető.”

Ilyen, hozzáadott értékű munka többek között a hét Microsoft Dynamics NAV-hoz kapcsolódó add-on (bővítmény), melyből öt horizontálisan szélesíti a felhasználási lehetőségeket (kontrolling, webáruház, és jelentéskészítő add-onok, bérmodul és házipénztár), míg további kettő úgynevezett vertikális fejlesztés (eszközök bérbeadásával, szervizelésével foglalkozó cégeknek, illetve könyvelőcégeknek szánt megoldás).

„Úgy látjuk, a kkv-szektor érdeklődése a kifejezetten számukra készült ERP-megoldások iránt még jó ideig nem csökken, és a kedvező trend tartós marad” – emelte ki a cégvezető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés