Connect with us

Hirdetés

technokrata

8 GB-os, nagysebességű CF kártya a SanDisktől

Laptop

8 GB-os, nagysebességű CF kártya a SanDisktől

A SanDisk Corporation bejelentette, hogy megnégyszerezte a nagysebességű Ultra II családba tartozó flash memóriakártyák kapacitását, kifejlesztve az új 8 GB-os CompactFlash I-es típusú kártyát.

A SanDisk legjobb minőségű Ultra II Memory Stick PRO és SD kártyái most 4, illetve 2 GB-os változatban is rendelkezésre állnak. A bejelentés a Photokina kereskedelmi bemutatón történt, ahol a SanDisk a 059-es standon az 1.2-es terem A folyosóján mutatja be termékeit.

Minden SanDisk Ultra II kártya írási sebessége meghaladja a 9 MB-ot, olvasási sebessége pedig a 10 MB-ot másodpercenként. (A HDBENCH tesztelőszoftverrel végrehajtott teszteken alapuló eredmények; a digitális fényképezőgépekkel elérhető eredmények ezek típusától is függnek). Az Ultra II kártyákat főleg a fotózással magasabb szinten foglalkozóknak szánják, akik 4 megapixeles vagy nagyobb felbontású digitális fényképezőgépeket használnak, gyors, nagy kapacitású memóriakártyákra van szükségük, amelyekkel rövid idő alatt sok nagy felbontású képet tudnak készíteni.

Tanya Chuang, a SanDisk kiskereskedelmi marketingmenedzsere szerint: ˝A díjnyertes SanDisk Ultra II család ideális ötvözete a nagy tárolókapacitásnak, a tartósságnak, teljesítményének és a kedvező árnak. Ezek a kártyák arra születtek, hogy minél több fényképezőgép teljesítményjavulását segítsék elő. Az Ultra II család a mércét a versenytársak által nehezen elérhető magasságba helyezte˝.

A SanDisk Ultra II termékcsalád CompactFlash, Memory Stick PRO és SD formátumban érhető el. A SanDisk Ultra II kártyákat a SanDisk termékeket forgalmazó 80.000 üzlet zömében, illetve egyéb forgalmazási csatornákon keresztül vásárolhatók meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés