Connect with us

Hirdetés

technokrata

Prémium tablettel előzi meg az idei MWC-t a Samsung: Itt a Galaxy Tab 5se

Tablet

Prémium tablettel előzi meg az idei MWC-t a Samsung: Itt a Galaxy Tab 5se

Prémium tablettel előzi meg az idei MWC-t a Samsung: Itt a Galaxy Tab 5se

Az új Galaxy Tab S5e okosfunkciók egész sorát hozza el egy minden eddiginél könnyebb és vékonyabb vázban.

A tablet 10,5 colos kijelzője és kiemelkedő akkumulátorkapacitása gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozzuk ki a szórakozásra szánt percekből és kompromisszumok nélkül, folyamatos hálózati kapcsolat mellett élvezzük kiemelkedő minőségben a tartalmakat.

sm-t725_001_front_black_1

„Az új, keskeny formatervezésű és kiemelkedő teljesítményű Tab S5e tablet rendkívül versenyképes áron érkezikA hatékony munka titka a folyamatos hálózati kapcsolat és a fejlett digitális intelligencia. A Tab S5e úgy gondoskodik ezekről, hogy közben hatalmas, kiemelkedő felbontású képernyőjén a minőségi szórakozást is lehetővé teszi.” 

– mondta DJ Koh a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának elnöke és vezérigazgatója.

Kifinomult dizájn

Megújult, elegáns kialakításával a Tab S5e maga a stílus és a megtestesült praktikum. Hihetetlenül vékony, 5,5 milliméteres fémváza mindössze 400 grammot nyom, így a Tab S5e-t könnyedén magunkkal vihetjük bárhová, a mindennapoknak tökéletes kiegészítője lesz. A Tab S5e eleganciát sugárzó, többek között ezüst és fekete árnyalatokban érhető el, így a felhasználók a stílusukhoz legközelebb álló színben vásárolhatják meg az új tabletet.

A Tab S5e-t hosszú távú teljesítményre optimalizálták: továbbfejlesztett akkumulátora akár 14,5 órán át üzemképes marad, így minden eddiginél hosszabb ideig streamelhetjük kedvenc tartalmainkat, játszhatunk vagy internetezhetünk egyetlen töltéssel.

Beépített intelligencia

A Tab S5e-vel a munka gyerekjáték: a tabletet egy külön megvásárolható billentyűzet és a Samsung DeX segítségével könnyedén asztali számítógéppé alakíthatjuk. Mivel a hívások és üzenetek szinkronizálása folyamatos, a Tab S5e-n akkor is fogadhatunk hívásokat és válaszolhatunk szöveges üzenetekre közvetlenül a tabletről, ha telefonunk nincs a közelben vagy egy másik WiFi hálózatra van csatlakoztatva.

Magas szintű szórakoztatás

Legyen szó akár egy lebilincselő filmélményről vagy a kedvenc sorozatodról, a tartalmakat lenyűgöző részletességben élvezheted a Samsung 16:10 képarányú, látható Home gomb nélküli, Super AMOLED kijelzőjén. A Tab S5e 10,5 colos kijelzője és vékony kávái 81,8%-os kijelző-test arányt biztosítanak, melynek köszönhetően a megtekintett tartalom szinte életre kel.

A Tab S5e által kínált részletgazdag látványvilág a Auto Rotate Stereo technológiára épülő négy darab AKG hangszórónak köszönhetően gazdag, erőteljes hangzással párosul, amely annak megfelelően változik, hogy a tabletet álló vagy fekvő helyzetben tartjuk. A Tab S5e tablet Dolby Atmos® technológiával érkezik, amely kiegyensúlyozott 3D hangzást kínál a felhasználóknak. Az eszközökön megtalálható a Spotify alkalmazás, amely 3 hónapos ingyenes prémium előfizetést biztosít az új felhasználóknak. A Tab S5e tulajdonosok így bárhol, bármikor megszakítás nélkül streamelhetik a kedvenc zenéiket.

Elérhetőség

A Samsung Galaxy Tab S5e WiFi és Samsung Galaxy Tab S5e LTE verzióban 2019. április elejétől érhető el Magyarországon 149.990 és 169.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A Tab S5e-vel kapcsolatos további információk a http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy vagy https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s5e weboldalakon érhető el.

Samsung Galaxy Tab S5e termékjellemzők

 

KIJELZŐ 10.5 col WQXGA Super AMOLED
CHIPSET 64 bites Nyolcmagos processzor (2×2.0 GHz + 6×1.7 GHz)
MEMÓRIA / TÁRHELY 4GB + 64GB

microSD 512GB-ig

KAMERA Hátlapi: 13MP

Előlapi: 8MP

CSATLAKOZÁS USB3.1 (Type C), POGO

Type-C fejhallgató csatlakozóval

ÉRZÉKELŐK Gyorsulásmérő, Ujjlenyomat olvasó, Giroszkóp, Mágneses érzékelő, Hall-érzékelő, RGB
VEZETÉK NÉLKÜLI CSATLAKOZTATHATÓSÁG Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MU-MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
GPS GPS + Glonass, Beidou, Galileo
MÉRETEK, SÚLY 245.0 x 160.0 x 5.5mm

400g

AKKUMULÁTOR 7,040mAh, gyorstöltés
OPERÁCIÓS RENDSZER/FRISSÍTÉS Android 9.0
KIEGÉSZÍTŐK Book cover tok billentyűzettel, POGO töltő dokkoló, Slim cover tok, Book cover tok (nem tartozék)
VIDEÓ Felvétel: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps

Lejátszás: UHD 4K (3840×2160) @ 60fps

AUDIÓ

4 db AKG, Dolby Atmos® hangszóró

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés