Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen is van már: családbarát táblagépeket leplezett le a Lenovo

Tablet

Ilyen is van már: családbarát táblagépeket leplezett le a Lenovo

Az androidos újdonságok bírják az igénybevételt!

A Lenovo bejelentette az Android operációs rendszert futtató, üzleti használatra tervezett TAB3 10 Business tabletet, valamint a TAB3 7 és TAB3 8 tableteket, a Lenovo első családbarát tablet sorozatát. A TAB3 10 Business párosítja az Android 6.0 erejét és sokoldalúságát az üzleti felhasználók számára leginkább fontos optimalizálással és szolgáltatásokkal. Az Android For Work-öt teljes mértékben támogató tablet egy sor biztonsági és titkosítási lehetőséggel büszkélkedhet, amelyek segítenek a felhasználóknak, hogy biztonságban tartsák eszközüket és a munkájukhoz kapcsolódó adatokat.

Lenovo TAB3_10 Business

 

A TAB3 10 Business-t mobil üzleti használatra optimalizálták, hogy támogassa azokat a munkavállalókat, akik folyamatosan mozgásban vannak. A Lenovo felhasználói tanulmányai azt mutatják, hogy a tabletek a család leginkább megosztott készülékei. Ezért úgy terveztük a TAB3 8-at és 7-et, hogy valóban egyszerűen megoszthatók legyenek, és támogassák a többfelhasználós alkalmazást. Mivel tudjuk, hogy a gyerekek is használni fogják, ezért egy új, gyermeknek szánt üzemmódot és gyermekbarát funkciókat – például az adaptív kijelzőt – vezettünk be, így téve alkalmassá a tabletet az egész család számára.

Mivel egyre több vállalkozás használ androidos tableteket, hogy növeljék alkalmazottaik termelékenységét, ezért megalkottuk a TAB 3 10 Business-t, amelyet üzleti használatra optimalizált szoftverrel és hardverrel láttunk el.

Biztosítottuk, hogy a TAB3 10 Business az üzleti folyamatokhoz hatékonyan használható rendszert és alkalmazásokat tartalmazzon. A tablet szolgáltatásai között megtalálható az Android for Work™, amely külön profilt kínál az üzleti jellegű tartalmakhoz, illetve nagyobb biztonságot és jobb kezelhetőséget biztosít. A készülék előre telepítve tartalmazza a termelékenységet növelő Android for Work appokat és a Google Play for Work-öt, míg a teljes képernyős üzemmód lehetővé teszi a TAB3 10 Business tablet használatát interaktív kioszként. Az új TAB3 10 Business tablet ugyancsak támogatja az e-egészségügy, az oktatás és helyszíni értékesítés menedzseléséhez kifejlesztett iparági megoldások használatát. Emellett a készülék megfelel a felhasználók által támasztott tartóssági követelményeknek is: a P2i-féle IP52 tanúsítvány igazolja por- és vízállósságát ipari alkalmazási környezetekben, míg karcállóságát a Gorilla® Glass 3 panel biztosítja.

A teljes körű kezelhetőség és biztonság érdekében a TAB3 10 Business hardver titkosító szoftvert és távolról történő vezérlési lehetőségeket is kínál. A Lenovo vállalati hálózatokat megóvó folyamatos végpontvédelemmel, valamint az eszköz nyomon követését lehetővé tévő technológiával látta el az eszközt.

Lenovo TAB3_10 Business_Splash Proof

A tablet munkahelyi rugalmasságát és vertikális integrációs lehetőségét megfelelő hardver és egyéb funkciók támogatják. Az 1,3 GHz-es négymagos processzor gyors és erőteljes multitaskingot és többablakos támogatást nyújt a felhasználóknak. Ráadásul a felhasználók akár egész nap úton lehetnek a 12 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően, és egy sor csatlakozási lehetőség segíti munkájukat: többek között teljes USB on-the-go támogatás a külső tárolók és más eszközök egyszerű csatlakoztatásához. Egy sor vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség: NFC, kétsávos Wi-Fi AC, teljes GPS, valamint választható 4G teszi teljessé a választékot.

És mivel az üzleti használati módok a digitális kijelzőtől kezdve a konferenciahívásokig terjednek, a gyártó kiemelkedő megjelenítési és audio képeségekkel látta el az eszközt: 10 hüvelykes, Gorilla® Glass 3-mal védett Full HD IPS kijelzővel és Dolby Atmos® mozifilmes rendszerrel támogatott hangszórópárral. A tablet 8 megapixeles, autofókuszos hátsó kamerája és 5 megapixeles fix fókuszú első kamerája nagyfelbontású, éles, jó minőségi képeket készít.

Lenovo TAB3 8 Tablet

TAB3 7 és TAB3 8

A tableten filmeket néző vagy videójátékokat játszó családok alapvető igénye a megosztás. Úgy terveztük a TAB3 7 és 8 tableteket, hogy könnyebbé tegyük a használatukat a családok számára a többfelhasználós üzemmóddal és a hasonló funkciókkal. A fiatalabb gyerekek számára hoztuk létre az előre telepített egyedi gyereknek szánt üzemmódot, amely biztonságos böngészést és előre kiválasztott időpontokra, vagy a hét adott napjaira kiterjedően a hozzáférés korlátozásának lehetőségét kínálja. Ugyanakkor a többfelhasználós mód lehetővé teszi a családok számára, hogy megosszák a tabletet anélkül, hogy a háttér, az alkalmazások vagy az e-mailek közössé válnának.

Azoknak a szülőknek, akik aggódnak amiatt, hogy a képernyő kék fénye károsítja gyerekeik szemét, a TAB3 7 és a TAB3 8 tableteket ellátták az Adaptive Display technológiával, amely kiszűri a kék fényt. A tablet képes beállítani a képernyő megjelenítési és audio jellemzőit az alapján, amit a felhasználó éppen néz. A fényerőt és a színeket is beállítja, mivel szenzorok segítségével érzékeli a környezeti világítást.

A TAB3 7 és TAB3 8 sokoldalú szórakoztató eszközök, amelyeket 1,0 GHz-es négymagos processzorral, 2 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátoldali kamerával, valamint Dolby Atmos® hangtechnológiával láttak el. Mindkét típus elérhető opcionális 4G LTE támogatással is az ultragyors útközbeni internetkapcsolathoz.

Lenovo TAB3 7 Tablet

TAB3 7

A kompakt és színes TAB3 7 tablet egy élénk 7 hüvelykes HD IPS kijelzővel rendelkezik, maximálisan kielégítve a fiatal, aktív életmódot élő felhasználók igényeit. A készülék cseppálló kialakítású, amit a P2i IP52-es tanúsítványa igazol, vagyis a felhasználók bárhova magukkal vihetik a tabletet anélkül, hogy aggódniuk kellene a konyhában, esőben vagy a zuhanyozóban rácseppenő víz miatt.

Lenovo TAB3 7 Tablet_Gaming 

TAB3 8: ideális egyensúly a hordozhatóság és a könnyű olvashatóság között

A 8 hüvelykes HD IPS kijelzővel és az előre sugárzó továbbfejlesztett Dolby Atmos® mozi hatású hangszórópárral felszerelt TAB3 8 tökéletes multimédiás partner a hosszú utakon vagy otthon. A család összes tagjának megfelelő, így a felhasználók megoszthatják a tabletet idősebb és fiatalabb gyermekeikkel egyaránt. A TAB3 7-hez hasonlóan biztonságos böngészést és hozzáférés-korlátozást kínál, valamint elérhető a szemkímélő megjelenítés is.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés