Connect with us

technokrata

Olcsóak az Acer új táblagépei

iconia_tab-7

Tablet

Olcsóak az Acer új táblagépei

150 euró alatti áron dobja piacra két modelljét az Acer.

Két új táblagéppel bővítette a kínálatát az Acer. A tajvani vállalat elsősorban a megfizethető kategóriába nézelődők számára kíván alternatívát nyújtani, hiszen az újdonságok a középkategória alsó felén foglalnak helyet.

nexusae0_IconiaTab7_thumb

Elsőként az Iconia Tab 7-est mutatták be, mely két kiadásban kerül majd piacra, a különböző változatok pedig más-más országokban jelennek meg. Az Iconia Tab 7 A1-713-ban egy 1024×600 pixel felbontású 7″-es képernyőt, egy 2 megapixeles hátoldali kamerát és Android 4.2 Jelly Bean-t találunk. Az A1-713HD viszont már egy 1280 x 800 pixel felbontású megjelenítővel büszkélkedhet, a dobozból kivéve pedig egy 5 megapixeles kamerával és az Android 4.4 KitKattel találkozhatunk.

A két Tab 7-es a fentebb taglalt különbségeken túl négymagos processzorral, előlapi kamerával és microSD csatlakozóval kerül piacra. Szerencsére út közben is használható készülékekről van szó, hiszen mindkét variáns 3G vevővel kerül piacra. Európába az A1-713HD érkezik, nálunk 150 eurót kell majd a pénztárnál hagyni az Acer újdonságának egyetlen példányáért

iconia_tab-7

Az előbbi duónál alacsonyabb szinten található az Iconia One 7, mely 7″-es, 1280 x 800 pixel felbontású IPS képernyővel, kétmagos, 1,6 GHz-en üzemelő Intel Atom Z2560 processzorral, hátoldali kamerával és WiFi csatlakozással kerül piacra. A modell a dobozból kivéve Android 4.2 Jelly Bean-t futtat, ám a gyártó ígérete szerint hamarosan a 4.4-es frissítés is telepíthető lesz. Az Iconia One 7 júniusban kerl piacra, 140 eurós áron.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom