Connect with us

technokrata

A 7 hüvelykes kategóriában újít a WayteQ

th_800_500_07-retus-white-bgr-res2

Tablet

A 7 hüvelykes kategóriában újít a WayteQ

A WayteQ xTAB 7x 1024 x 600 pixel felbontású IPS kijelző élénk, tiszta színekkel és képpel lép be a 7 hüvelykes tabletek kategóriájába. A kétmagos, 1,3 GHz-es MediaTek processzor mellé 1 GB RAM került, emellett a készülék Android 4.2.2-es operációs rendszerrel érkezik, és egy micro valamint egy normál sim kártyát is tud egyidejűleg kezelni. Hátlapi kamerája 2 MP-es, előlapján pedig 0,3 MP-es kamera található.

A WiFi csatlakozás mellett támogatja a WiFi hotspotot valamint a WiFi Direct szabványt is, míg a Miracast szabvány támogatásának köszönhetően a készülékünkön megjelenő tartalmat – képet, videót – külső kijelzőre is átküldhetjük. Mindezek mellett beépített 3G modemmel is rendelkezik, így útközben sem kell lemondanunk az adatkapcsolatról.
A hátlap alatt egy 2.700 MAh-s akkumulátor található, súlya pedig kevesebb, mint 300 g. 4 GB-os belső tárhelye microSD kártyával 32 GB-ig bővíthető. Az utazások során a tájékozódást beépített GPS segíti, míg az előtelepített MinDig TV és WayteQ Táblamagazin alkalmazások segítségével számos magyar nyelvű tartalomhoz kapunk egyszerű és azonnali hozzáférést.
th_800_500_07-retus-white-bgr-res2
A WayteQ xTAB 7x bruttó 29.900 Ft-os fogyasztói ártól érhető el Magyarországon.
A készülék Sygic 3D navigációs szoftverrel együtt is megvásárolható, mely tartalmazza Európa minden országának térképét élettartam-frissítéssel együtt. Ebben a konstrukcióban bruttó 34.900 Ft-os ártól vásárolható meg a készülék.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle