Connect with us

technokrata

Népszerű az iPad-re készített Office

New Microsoft Logo

Tablet

Népszerű az iPad-re készített Office

Több mint 12 millió felhasználó töltötte le a megjelenés utáni egy hétben.

Alig néhány nappal ezelőtt jelent meg a Microsoft iPad-re szánt Office kiadása. A táblagépes verzió megjelenésére hosszú ideig kellett várni, az ok pedig leginkább a Microsoft előző vezére, Steve Ballmer volt, aki kizárólag a cég saját, Windows platformján akarta látni az irodai szoftvercsomagot.

officesiker

Azóta viszont új szelek fújnak a cégnél, így az efféle korlátozások helyett a jövőben más platformokon is találkozhatunk majd a Microsoft szoftvereivel. Az biztos, hogy a befektetett munka alaposan kifizetődött, hiszen 1 hét elteltével már több mint 12 millió iPad modellre töltötték le az Office programcsomagját.

Arról jelenleg nincs információ, hogy ez mennyi új Office 365 előfizetést is jelent, ám valószínűleg nem járunk messze a valóságtól, ha azt mondjuk, hogy a felhasználók negyede döntött a végén a “kasszához fáradás” mellett. A 10 dolláros előfizetés keretében nemcsak nézni, de szerkeszteni is lehet a dokumentumokat, így az igazi munkához mindenképp szükség van ilyesmire. Az összeg harmada egyébként az Apple-höz vándorol, ez pedig Ballmer számára elfogadhatatlan, ám Satya Nadella döntése alapján úgy néz ki, még így is bőven megéri.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom