Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szupervékony táblagéppel rukkolt elő a Sony

Tablet

Szupervékony táblagéppel rukkolt elő a Sony

Régi külsővel de teljesen új belsővel érkezik a Sony idei táblagépe.

Az Xperia Z2 mellett a zászlóshajó táblagépes “testvérét” is leleplezte a Sony. Az alig 6,4 mm vékony Xperia Tablet Z2 a mobiltelefonhoz hasonlóan minimálisan változtatott külcsínnel érkezik, ám a belbecs teljesen új. Az előlapot ezúttal is egy 10,1″-es, FullHD felbontású megjelenítő foglalja el, ám a minden eddiginél szebb képről már a Triluminos technológián túl a Live Color LED és az X-Reality mobile is gondoskodik.

tabletz21

A víz- és porálló, karcálló készülékház egy négymagos, 2,3 GHz-en üzemelő Snapdragon 800-as processzort rejt 3 GB RAM kíséretében. A microSD kártyával tovább bővíthető memória mérete 16 GB. A hátlapon egy, az elődben is megtalálható 8 megapixeles kamerát találunk, ám újdonság, hogy ezúttal már egy új, fejlettebb Exmor RS szenzor dolgozik a fotóink feldolgozásán. Természetesen nem akadály a FullHD felbontású videók felvétele sem, de ha kedvünk tartja akár HDR képeket is készíthetünk.

tabletz22

Az LTE és WiFi kiadásban piacra kerülő Tablet Z2-ben megtaláljuk az összes ma népszerű kommunikációs portot, így nem kell nélkülöznünk a Bluetooth 4.0-át, az NFC-t, a GPS-t, a készülékek távirányításhoz használatos infra portot, az MHL 3.0-át és természetesen a microUSB-t sem.

A fekete és fehér színben érkező Tablet Z2 Android 4.4 KitKat-tel a fedélzetén érkezik, a Sony egyedi felületével. A boltok polcaira várhatóan márciusban érkezik meg a táblagép, egyelőre ismeretlen áron.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés