Connect with us

technokrata

Kategóriája legjobb kijelzőjével jön a Nexus 7 2

nexus722

Tablet

Kategóriája legjobb kijelzőjével jön a Nexus 7 2

FullHD kijelzővel kerül a boltok polcaira az Asus által készített Nexus 7 2.

Hivatalosan is bemutatkozott a már néhány napja megismert új generációs Nexus 7.  A nemes egyszerűséggel 7 2 névre keresztelt újdonság minden  bizonnyal alaposan felkavarja a 7″-es táblagépek piacát, hiszen jellegzetesen Nexus-os külseje egy elképesztő kijelzőt rejt. A FullHD felbontású 320ppi részletességű kijelző jelenleg kategóriája legjobbja, messze megelőzi például az Apple sikertermékét az iPad mini-t.

nexus-7-2013

Az Android 4.3 Jelly Bean működtetéséről egy négymagos, 1,7 GHz-en üzemelő processzor illetve 2 GB RAM gondoskodik. A hátoldali kamerával készített 5 megapixeles fotókat illetve FullHD videókat a 16 vagy 32 GB-os beépített memóriába menthetjük. A Nexus 7 2-ből nem maradt ki az NFC, a Wifi, a Bluetooth 4.0 és  4G-s modellek esetén az LTE támogatás sem.

A néhány héten belül piacra kerülő készülékért 16 GB-os kivitelben 230 dollárt, 32 GB-os kiadásban 270 dollárt kell fizetni. A 4G-s modellért 350 dollárt kell a pénztárnál hagynia annak, aki az Asus újdonságát kívánja megvenni.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Face-en

Tesztek