Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiszivárgott az iOS 7 iPad-es verziója

Tablet

Kiszivárgott az iOS 7 iPad-es verziója

1 héttel az iPhone-os verzió bemutatása után az iPad-re szánt kiadás is megtekinthető.

Alig 1 héttel ezelött mutatkozott be az iOS 7, ám azóta már számtalanszor került az internetes magazinok hasábjaira, részben amiatt, hogy a rendszer külseje  jócskán eltér a korábban megszokott iOS 6-étól. A kaliforniai vállalat ugyanakkor csak az iPhone-os kiadást mutatta be a nagyközönségnek, mindez idáig adósak voltak az iPadra készült verzióval.

ios7-ip8

Most egy lelkes fejlesztőnek sikerült képernyőképeket szereznie a készülő rendszerből. Az elkészült fotókon jól látszik, hogy a táblagépek tulajdonosainak sem kell gyökeres eltérésre számítaniuk a mobilos kiadáshoz képest, ahogy mindig, most is egy nagyra nőtt mobil felület tárul a szemük elé.

ios7-ip

Szemfülesek azonnal kiszúrták, hogy az alulról felhúzható “Control Center”-ben szerepel egy zseblámpa ikon is, pedig a jelenlegi iPad-ek egyikében sem található meg a LED villanó. Persze azonnal elindultak a pletykák, hogy a következő kiadás már ilyet is tartalmazni fog, de valószínűleg csak arról van szó, hogy ebben az esetben a kijelzőt használja majd világításra a készülék.

ios7-ip4



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés