Connect with us

technokrata

Itt az első 8″-es Windows 8 alapú táblagép

Tablet

Itt az első 8″-es Windows 8 alapú táblagép

Az Acer bemutatta az első 8″-es kijelzőjű, Windows 8-al érkező táblagépet.

Bár a Windows 8-al szerelt táblagépek nem arattak osztatlan sikert, az Acer még látott benne fantáziát, így a tajvani gyártó az első, aki bemutatott egy 8″-es kijelzővel szerelt darabot. A Computex kiállításon debütált Iconia W3 tehát nem a “lebutított” Windows RT-vel, hanem teljes értékű programok futtatására is alkalmas Windows 8-al kerül a boltok polcaira. Így tehát a W3-ba egy Atom Z2760 processzor került, mellé 32/64 GB memóriát kérhet a vásárló.  A táblagép 8,1″-es kijelzője 1280 x 800 pixel felbontást tudhat magáénak.  Természetesen nem maradhat ki a repertoárból az N-es Wifi és a microHDMI csatlakozó sem.

acer-iconia-w3-windows8-tablet-02

A tajvani vállalat a munka megkönnyítésének érdekében hordozható billentyűzetet is készített legújabb termékéhez, ám a termék specifikációiról egyelőre nincs információ, valószínű, hogy egy plusz akkumulátor is lapul a vékony kiegészítőben, melynek segítségével még tovább használhatjuk legújabb szerzeményünket.

acer-iconia-w3-windows8-tablet-03-640x480

Az árat a cikk írásának pillanatában még nem árulta el a gyártó, ám az elkövetkezendő hetekben minden bizonnyal erre is fény derül.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin