Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Galaxy Tab 3 8.0 és 10.1

Tablet

Bemutatkozott a Galaxy Tab 3 8.0 és 10.1

A Samsung GALAXY Tab3 sorozat 8, illetve 10,1 hüvelykes tagjai még könnyebben hordozhatók, miközben teljesítményük tovább növekedett.

A mai napon hivatalosan is bemutatkozott a dél-koreai gyártó két új táblagépe.

GALAXY Tab3 8.0

GALAXY Tab 3 7.0 (1)

  • A legvékonyabb dizájn és a multimédiás élmény ötvözete: A Galaxy Tab3 sorozat 8 hüvelykes tagját úgy tervezték, hogy egy kézzel is könnyen fogható és tartható legyen. Ideális eszköz a szórakozáshoz, filmezéshez, olvasáshoz és egyéb multimédiás tartalmak fogyasztásához. A Samsung „reading mode” technológiája e-könyv-olvasóvá varázsolja a készüléket optimalizált, szem- és akkumulátor-kímélő beállításainak köszönhetően. A készüléket a Samsung Sound Alive, valamint Dolby Sound Effect technológiákkal szerelték fel a kitűnő hangzás és még teljesebb multimédiás élmény érdekében.

GALAXY Tab 3 7.0 (3)

  • Továbbfejlesztett használhatóság: A táblagépen előre telepítve megtalálható az S Translator, amely a beszédhangot is felismeri és lefordítja. Az utazást és felfedezést az S Travel és a Smart Travel Companion is segíti, amelyek valós idejű információkkal szolgálnak az útról, illetve a közelben lévő helyekről. A Story Album és a Group Play alkalmazások pedig a még könnyebb megoszthatóságot teszik lehetővé.

GALAXY Tab3 10.1 

GALAXY Tab 3 10.1 (1)

  • Továbbfejlesztett médiaélmény: az 1,6 GHz-es kétmagos processzorral felszerelt készülék ideális a mindennapos használatra és multimédiás tartalmak fogyasztására. MHL képességének, élénk, ragyogó minőségű kijelzőjének köszönhetően az otthoni szórakozás középpontja lehet.

GALAXY Tab 3 10.1 (5)

  • Tökéletes táblagép a család minden tagjának: legyen szó a televíziós tartalmak streameléséről vagy épp játékokról, a Galaxy Tab3 10.1 maximálisan beleilleszkedik az otthoni multimédiás környezetbe és a család minden tagja számára szórakozási lehetőséget kínál.

A GALAXY Tab3 sorozat Magyarországon júliustól lesz elérhető.

Termékspecifikációk (angol nyelven) 

Samsung GALAXY Tab3 8:

tab8

 

Samsung GALAXY Tab3 10.1:

tab10Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin