Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Galaxy Tab 3 8.0 és 10.1

Tablet

Bemutatkozott a Galaxy Tab 3 8.0 és 10.1

A Samsung GALAXY Tab3 sorozat 8, illetve 10,1 hüvelykes tagjai még könnyebben hordozhatók, miközben teljesítményük tovább növekedett.

A mai napon hivatalosan is bemutatkozott a dél-koreai gyártó két új táblagépe.

GALAXY Tab3 8.0

GALAXY Tab 3 7.0 (1)

  • A legvékonyabb dizájn és a multimédiás élmény ötvözete: A Galaxy Tab3 sorozat 8 hüvelykes tagját úgy tervezték, hogy egy kézzel is könnyen fogható és tartható legyen. Ideális eszköz a szórakozáshoz, filmezéshez, olvasáshoz és egyéb multimédiás tartalmak fogyasztásához. A Samsung „reading mode” technológiája e-könyv-olvasóvá varázsolja a készüléket optimalizált, szem- és akkumulátor-kímélő beállításainak köszönhetően. A készüléket a Samsung Sound Alive, valamint Dolby Sound Effect technológiákkal szerelték fel a kitűnő hangzás és még teljesebb multimédiás élmény érdekében.

GALAXY Tab 3 7.0 (3)

  • Továbbfejlesztett használhatóság: A táblagépen előre telepítve megtalálható az S Translator, amely a beszédhangot is felismeri és lefordítja. Az utazást és felfedezést az S Travel és a Smart Travel Companion is segíti, amelyek valós idejű információkkal szolgálnak az útról, illetve a közelben lévő helyekről. A Story Album és a Group Play alkalmazások pedig a még könnyebb megoszthatóságot teszik lehetővé.

GALAXY Tab3 10.1 

GALAXY Tab 3 10.1 (1)

  • Továbbfejlesztett médiaélmény: az 1,6 GHz-es kétmagos processzorral felszerelt készülék ideális a mindennapos használatra és multimédiás tartalmak fogyasztására. MHL képességének, élénk, ragyogó minőségű kijelzőjének köszönhetően az otthoni szórakozás középpontja lehet.

GALAXY Tab 3 10.1 (5)

  • Tökéletes táblagép a család minden tagjának: legyen szó a televíziós tartalmak streameléséről vagy épp játékokról, a Galaxy Tab3 10.1 maximálisan beleilleszkedik az otthoni multimédiás környezetbe és a család minden tagja számára szórakozási lehetőséget kínál.

A GALAXY Tab3 sorozat Magyarországon júliustól lesz elérhető.

Termékspecifikációk (angol nyelven) 

Samsung GALAXY Tab3 8:

tab8

 

Samsung GALAXY Tab3 10.1:

tab10



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés