Connect with us

technokrata

Toshiba WT310: Táblagép professzionális felhasználóknak

Toshiba_WT310_beauty_03_pen_low

Tablet

Toshiba WT310: Táblagép professzionális felhasználóknak

A Full HD felbontású,11,6”-es érintőképernyős érkező táblagépen Windows 8 Pro fut.

AToshiba bemutatta a Windows 8 Pro operációs rendszert futtató, új WT310 táblagépét – válaszul az üzleti felhasználók egyre növekvő, tabletekkel szemben támasztott igényeire. A professzionális WT310 kiválóan használható üzleti feladatokhoz, ugyanakkor remekül hordozható. A rendkívüli mobilitásához hozzájárul, hogy a WT310 az Intel® processzortechnológiáját használja, valamint nagy kapacitású SSD meghajtóval is ellátták. A táblagép funkcióit számos csatlakozási, beviteli és kezelési lehetőség (például a tízujjas érintőképernyő és a kézírás-felismerés) teszi teljessé. A Toshiba WT310 tablet 2013 harmadik negyedévében kerül a hazai boltokba.

Remek üzleti funkciók

A Windows 8 Pro operációs rendszert futtató Toshiba WT310 elsősorban irodai feladatok ellátására ajánlott. A digitalizáló toll segítségével kézzel is jegyzetelhetünk rajta például tárgyalásokon, a kézírás-felismerő funkció pedig kiváló segítséget nyújt majd abban, hogy rendet teremtsünk jegyzeteink között, és azokat szerkeszthető dokumentumokká alakíthassuk.

Toshiba_WT310_beauty_03_pen_low

Az Intel® Wireless Display technológia révén az arra alkalmas, nagy képátlójú HD kijelzőn vezetékek használata nélkül jeleníthetjük meg a multimédiás tartalmakat. Az íróasztalnál pedig a külön megvásárolható, számos további csatlakozóval rendelkező dokkoló teszi még könnyebbé munkánkat, használatával ugyanis külső eszközeink (például egér, billentyűzet, külső meghajtó) csatlakoztatása válik rendkívül egyszerűvé. A WT310 tablet mobil irodai funkciói a gyakran és sokat utazó üzletemberek számára jelentenek majd kényelmes megoldást.

Fejlett biztonsági és adatkezelési funkciók

A kiváló, 29,5 cm-es (11,6”) átlójú, tükröződésmentes, Full HD felbontású, tízujjas érintőképernyőnek köszönhetően a WT310 táblagép akár utazás közben is alkalmas üzleti feladataink elvégzésére. A tabletet intenzív, mindennapos használatra, a Toshiba magas minőségi és megbízhatósági normáinak megfelelően tervezték. A masszív burkolat a WT310-en tárolt adatokat védi egy véletlen leesés, ütődés, vagy akár erős nyomás esetén is.

pic05

Mindezeken túl az eszközt számos biztonsági és adatkezelési funkcióval is ellátták. Az Intel® Anti-Theft megoldása a jogosulatlan használat kockázatát csökkenti, a Trusted Platform Module (TPM) pedig a helyben tárolt, kritikus adatokat védi. Az egyes modelleken megtalálható Intel® Active Management technológia azt is lehetővé teszi, hogy a vállalat informatikai osztályának szakemberei távolról ellenőrizzék a WT310 működését, szükség esetén azon karbantartást, frissítést vagy javítást végezzenek, így az eszközt használó üzletember mindig naprakész szoftverekkel dolgozhat.

Csatlakozási lehetőségek

A WT310 üzleti felhasználói számára a mobilitás létfontosságú, így a tabletet a legújabb csatlakozási lehetőségekkel látták el. Más hordozható eszközökhöz a beépített, szupergyors Bluetooth® 4.0 szabványú adapter segítségével kapcsolódhat, a világháló elérését – az adott modelltől függően – a b/g/n vagy a/g/b/n WiFi®, illetve HSPA+/LTE szélessávú mobilinternet modul biztosítja. Az Intel® Wireless Display technológia pedig dokumentumok és multimédiás fájlok vezeték nélküli átvitelét teszi lehetővé az arra alkalmas tévékészülékre vagy projektorra.

toshibawt310c2

A táblagép vékony kialakítása ellenére számos csatlakozóval rendelkezik. Többek között ilyen a beépített, teljes méretű USB 3.0 port, amelynek segítségével a perifériákkal történő adatátvitel lényegesen felgyorsul. A micro HDMI® révén a tablethez nagy kijelző is csatlakoztatható, míg az SD™ kártyaolvasó a tárkapacitás bővítését teszi lehetővé. A külön megvásárolható dokkolón további USB, HDMI® és gigabit LAN portok is találhatók, amelyek tovább növelik az új Toshiba WT310 által nyújtott csatlakozási lehetőségek számát.

Tények és adatok

Toshiba WT310 – profi táblagép Windows 8 Pro rendszerrel

  • 29,5 cm (11,6”) tükröződésmentes, Full HD nagy fényerejű érintőképernyő digitalizáló tollal (egyes modellekben)
  • Legújabb Intel® processzortechnológia Ultrabookokhoz™, legújabb SSD technológia
  • Csatlakozók: 1x teljes méretű USB 3.0, 1x micro HDMI®, SD™ kártyahely, Wi-Fi b/g/n vagy a/g/b/n Intel® Wireless Display, egyes modellekben HSPA+/LTE modul
  • Üzleti segédeszközök: Trusted Platform Module (TPM v1.2), Intel® Active Management Technology (AMT), Intel® Anti-Theft, Toshiba Eco segédprogram
  • Szín: fémes acélszürke
  • Méretek: 229x189x12,4 mm
  • Tömeg: legalább 825 g
  • Windows 8 Pro (64bit)

 Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle