Connect with us

technokrata

Toshiba WT310: Táblagép professzionális felhasználóknak

Toshiba_WT310_beauty_03_pen_low

Tablet

Toshiba WT310: Táblagép professzionális felhasználóknak

A Full HD felbontású,11,6”-es érintőképernyős érkező táblagépen Windows 8 Pro fut.

AToshiba bemutatta a Windows 8 Pro operációs rendszert futtató, új WT310 táblagépét – válaszul az üzleti felhasználók egyre növekvő, tabletekkel szemben támasztott igényeire. A professzionális WT310 kiválóan használható üzleti feladatokhoz, ugyanakkor remekül hordozható. A rendkívüli mobilitásához hozzájárul, hogy a WT310 az Intel® processzortechnológiáját használja, valamint nagy kapacitású SSD meghajtóval is ellátták. A táblagép funkcióit számos csatlakozási, beviteli és kezelési lehetőség (például a tízujjas érintőképernyő és a kézírás-felismerés) teszi teljessé. A Toshiba WT310 tablet 2013 harmadik negyedévében kerül a hazai boltokba.

Remek üzleti funkciók

A Windows 8 Pro operációs rendszert futtató Toshiba WT310 elsősorban irodai feladatok ellátására ajánlott. A digitalizáló toll segítségével kézzel is jegyzetelhetünk rajta például tárgyalásokon, a kézírás-felismerő funkció pedig kiváló segítséget nyújt majd abban, hogy rendet teremtsünk jegyzeteink között, és azokat szerkeszthető dokumentumokká alakíthassuk.

Toshiba_WT310_beauty_03_pen_low

Az Intel® Wireless Display technológia révén az arra alkalmas, nagy képátlójú HD kijelzőn vezetékek használata nélkül jeleníthetjük meg a multimédiás tartalmakat. Az íróasztalnál pedig a külön megvásárolható, számos további csatlakozóval rendelkező dokkoló teszi még könnyebbé munkánkat, használatával ugyanis külső eszközeink (például egér, billentyűzet, külső meghajtó) csatlakoztatása válik rendkívül egyszerűvé. A WT310 tablet mobil irodai funkciói a gyakran és sokat utazó üzletemberek számára jelentenek majd kényelmes megoldást.

Fejlett biztonsági és adatkezelési funkciók

A kiváló, 29,5 cm-es (11,6”) átlójú, tükröződésmentes, Full HD felbontású, tízujjas érintőképernyőnek köszönhetően a WT310 táblagép akár utazás közben is alkalmas üzleti feladataink elvégzésére. A tabletet intenzív, mindennapos használatra, a Toshiba magas minőségi és megbízhatósági normáinak megfelelően tervezték. A masszív burkolat a WT310-en tárolt adatokat védi egy véletlen leesés, ütődés, vagy akár erős nyomás esetén is.

pic05

Mindezeken túl az eszközt számos biztonsági és adatkezelési funkcióval is ellátták. Az Intel® Anti-Theft megoldása a jogosulatlan használat kockázatát csökkenti, a Trusted Platform Module (TPM) pedig a helyben tárolt, kritikus adatokat védi. Az egyes modelleken megtalálható Intel® Active Management technológia azt is lehetővé teszi, hogy a vállalat informatikai osztályának szakemberei távolról ellenőrizzék a WT310 működését, szükség esetén azon karbantartást, frissítést vagy javítást végezzenek, így az eszközt használó üzletember mindig naprakész szoftverekkel dolgozhat.

Csatlakozási lehetőségek

A WT310 üzleti felhasználói számára a mobilitás létfontosságú, így a tabletet a legújabb csatlakozási lehetőségekkel látták el. Más hordozható eszközökhöz a beépített, szupergyors Bluetooth® 4.0 szabványú adapter segítségével kapcsolódhat, a világháló elérését – az adott modelltől függően – a b/g/n vagy a/g/b/n WiFi®, illetve HSPA+/LTE szélessávú mobilinternet modul biztosítja. Az Intel® Wireless Display technológia pedig dokumentumok és multimédiás fájlok vezeték nélküli átvitelét teszi lehetővé az arra alkalmas tévékészülékre vagy projektorra.

toshibawt310c2

A táblagép vékony kialakítása ellenére számos csatlakozóval rendelkezik. Többek között ilyen a beépített, teljes méretű USB 3.0 port, amelynek segítségével a perifériákkal történő adatátvitel lényegesen felgyorsul. A micro HDMI® révén a tablethez nagy kijelző is csatlakoztatható, míg az SD™ kártyaolvasó a tárkapacitás bővítését teszi lehetővé. A külön megvásárolható dokkolón további USB, HDMI® és gigabit LAN portok is találhatók, amelyek tovább növelik az új Toshiba WT310 által nyújtott csatlakozási lehetőségek számát.

Tények és adatok

Toshiba WT310 – profi táblagép Windows 8 Pro rendszerrel

  • 29,5 cm (11,6”) tükröződésmentes, Full HD nagy fényerejű érintőképernyő digitalizáló tollal (egyes modellekben)
  • Legújabb Intel® processzortechnológia Ultrabookokhoz™, legújabb SSD technológia
  • Csatlakozók: 1x teljes méretű USB 3.0, 1x micro HDMI®, SD™ kártyahely, Wi-Fi b/g/n vagy a/g/b/n Intel® Wireless Display, egyes modellekben HSPA+/LTE modul
  • Üzleti segédeszközök: Trusted Platform Module (TPM v1.2), Intel® Active Management Technology (AMT), Intel® Anti-Theft, Toshiba Eco segédprogram
  • Szín: fémes acélszürke
  • Méretek: 229x189x12,4 mm
  • Tömeg: legalább 825 g
  • Windows 8 Pro (64bit)

 Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő