Connect with us

technokrata

Táblagép a tárgyalóban: Itt a HP ElitePad 900

HP_Elitepad_4

Tablet

Táblagép a tárgyalóban: Itt a HP ElitePad 900

A HP nálunk is elérhetővé tette a kifejezetten üzleti felhasználásra szánt táblagépét.

Egyre több vállalat és vállalkozás használ kimondottan üzleti célokra tervezett táblagépeket. A tavaly ősszel bemutatott HP ElitePad 900 üzleti táblagép biztonságos, megbízható, nagy teljesítményű, egyszóval megfelel a legfontosabb vállalati követelményeknek és már itthon is elérhető.

A tulajdonosok 63 százaléka használja munkára és magáncélokra is táblagépét, ami jól mutatja, fontos, hogy üzleti funkciókat is ellásson az eszköz.

HP_ElitePad

A Forrester 2012-es felmérése szerint az alkalmazottak azért használják munkára is táblagépeiket, mert bármikor, könnyen hozzáférhetőek, 68 százalékuk szerint kényelmesebben hordozhatók a laptopoknál és 60 százalékuk szereti, hogy rugalmasan lehet vele dolgozni. A felhasználók sokféle célra használják az eszközt munkájuk során: legtöbben e-mailt olvasnak (85%), a naptárukat alakítják vele (64%), a hatékonyságot segítő alkalmazásokat használnak (46%), intraneteznek (44%) dokumentumokat kezelnek és szinkronizálnak (40%).

HP_Elitepad_5

A Morgan Stanley és az Alphawise közös kutatásából az is kiderül, hogy a Windows operációs rendszer kulcsfontosságú a táblagép vásárlásakor, mert a válaszadók 61 százaléka gondolja úgy, hogy ez a legfontosabb szempont üzleti táblagép választásakor.

A fentiekből egy közelgő paradigmaváltás rajzolódik ki, amivel felhasználó és nem eszköz központú lesz a számítástechnika felhő alapú dokumentumtáro-lással, szinkronizálással, streaminggel és keresési funkcióval.

HP_Elitepad_3

A HP üzleti táblagépe, az ElitePad 900 a fentiek szellemiségében készült. Ez egy ultravékony (9,2 mm), pillekönnyű (0.68 kg) Microsoft Windows 8-al futó táblagép, vonzó megjelenéssel és funkciók széles tárházával. A HP ElitePad működése energiahatékony, egyszerre találhatók meg benne az okostelefonok praktikuma és jól futtatható hagyományos Windows alkalmazások, miközben könnyen beilleszthető a meglévő informatikai rendszerekbe.

HP_Elitepad_4

Az eszközt üzleti, kormányzati, egészségügyi és kereskedelmi használatra tervezték: a HP ElitePad Smart Jacket kiegészítőkkel egyedi használati igényekre szabható, például további kapcsolódási lehetőségekkel ruházhatjuk fel az ElitePad-et vagy üzemidejét hosszabbíthatjuk meg.

szoveg

HP_Elitepad_6

 

Specifikáció:

szoveg2

HP_Elitepad_2

A HP ElitePad-et hosszú élettartamra tervezték, 3 éves jótállással érkezik és a HP Global Series támogatással, az IT menedzserek elvárásainak megfelelően. A HP ElitePad házon belül is szervízelhető külön rendelhető, egyedi szerszámkészlettel, így az érzékeny adatok nem kerülhetnek házon kívülre. A szerszámkészlet használatával hozzáférhetővé válik a kijelző, az akkumulátor és az alaplap is.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák