Connect with us

technokrata

Lebukott a Galaxy Tab 3 Plus

Tab3Plus

Tablet

Lebukott a Galaxy Tab 3 Plus

Már most lefotózták az augusztusban bemutatkozó Samsung táblagépet.

A dél-koreai vállalat jó néhány táblagéppel örvendeztette már meg a publikumot az iPad megjelenése óta. Az Apple táblagépe ugyanis megreformálta a piacot, a koreaiak pedig azonnal lecsaptak erre a kategóriára és azóta ontják magukból a különféle termékeket.

A Galaxy Tab 2  10.1 a 2012-es év egyik legnépszerűbb táblagépe volt, így nem meglepő, hogy a Samsung hatalmas energiát fektet az utódjának a kifejlesztésébe. A készülék külseje nagyban hasonlít a már korábban bemutatott Galaxy Note 8.0-ára, de a hardvere sokkal fejlettebb annál. A Tab 3 Plus egy négymagos Exynos 5410 processzorral, 2 GB RAM-al és 9000 mAh-es akkumulátorral érkezhet. A kijelzője sem kispályás, hiszen 10,55″-es méretéhez  2560 x 1600 pixeles felbontás társul ez 300 PPI-es részletességet jelent, ami jobb mint a 4. generációs iPad-é, mivel az csak 264 PPI-s részletességgel büszkélkedhet.

Tab3Plus

Mostanában egy táblagép már nem létezhet beépített kamera nélkül, így a Galaxy Tab 3 Plus-ba egy 8 megapixeles egység került,  amivel akár FullHD felbontású videót is készíthetünk.

A táblagép várhatóan az 2013-as IFA-n fedi fel magát a nagyközönségnek.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle