Connect with us

technokrata

Februárban jön a Surface Pro

Surface; Cyan Touch Cover

Tablet

Februárban jön a Surface Pro

A Microsoft február 9-én kezdi el árulni a Windows 8-as tablet PC-jét. Elsőként az USA-ban és Kanadában.

A januári értékesítés ezek szerint végleg füstbe ment, de sebaj, mert nincs akkora csúszás a Surface Pro-nál, mint mondjuk a BlackBerry 10 OS-nél, amit eredetileg tavaly szeptemberben mutattak volna be, de a jövő hétre tették át a premiert. Február 9-én kerül a boltok polcaira Kanadában és az Egyesült Államokban a Microsoft tablet PC-je, melyen teljes értékű Windows 8 fut, amit lehet utálni és szeretni (én bírom), lehet mondani, hogy drága, ugyanis a 64 GB-os alapmodell ugye 899 dollár, míg a 128 GB-os egy dollár híján egy ezres.

Bármelyik verziót is választjuk, jár hozzá egy nyomás érzékeny toll, a billentyűzetet (tokot) azonban külön meg kell hozzá venni, ami 120 vagy 130 dollárba kerül attól függően, hogy Touch vagy Type típusút akarunk-e hozzá.

Ezzel egy napon jelenik meg a 64 GB-os Surface for Windows RT is 599 dolláros áron. Ez a tablet már kapható, de eddig egységcsomagban lehetett csak venni 699 dolláros áron, ugyanis a csomag tartalma volt eddig a Touch Cover. Ez azért is jó, mert van, aki inkább a Type Cover-t választaná, hogy pötyögni is lehessen vele. A Surface RT hamarosan 13 európai országban lesz elérhető, így kapható lesz hamarosan Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Hollandiában, Írországban, Luxemburgban, Norvégiában, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban és Svájcban.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle