Connect with us

technokrata

Olcsó táblagépeket mutatott be az eFun

efun 7gp

Tablet

Olcsó táblagépeket mutatott be az eFun

Az itthon sem ismeretlen márka jellemzője, hogy 20-30 ezer forintba kerül belőle egy-egy darab. Most sincs másképp, csak jobb a hardver.

A CES nem csak az OLED tévéktől és a fényképezőgépekről szól. Van itt hihetetlenül drága táblagép, családi táblagép, új belépő ás budget tabletgyártó is. Utóbbi például az eFun, mely leginkább arról híres, hogy viszonylag használható tableteket készít nagyon olcsón. Az eFun pedig most Las Vegas-ban mutatta be a 130 és 170 dollárba kerülő Nextbook 7GP-t és a 8GP-t. A 7 ebben az ese4tben is azt jelzi, hogy 7 hüvelykes a cucc, mint ahogy a 8GP és a nyolc hüvelyket jelenti.

efun-nextbook-7gp
A Nextbook 7 tablet felbontása 1024×600 pixel, processzora kétmagos 1.5 GHz-es, memóriája 1 GB és a 8 GB-os beépített tárhelyen Android 4.1 fut. Ezzel szemben a Nextbook 8 már IPS kijelzőt kapott, a felbontása immár 1024×768 pixel, ami nem is rossz, ha azt vesszük alapul, hogy mindössze 40 dollárral kerül többet a héthüvelykesnél. És most jön az egyik legfontosabb dolog egy androidos gép esetében. Mint tudni lehet, az olcsó tableteken is a legtöbb esetben Android fut, de a Google Play nem érhető el, ugyanis a Google nem adta meg rá a jogot. A Nextbook 7GP és 8GP esetében azonban maradéktalanul fut a Google szoftveráruháza, vagyis bármit ráhúzhatunk, amit csak akarunk. Íg tehát az eFun két új táblagépe remek választás lehet azoknak, akik nem szeretnének sokat költeni a táblagépre, de kibírja GPS nélkül.

E-Fun-Nextbook-8GP-Specs-features-review-Pros-and-Cons-170-Dual-Core-Jelly-Bean-Tablet-with-Play-Store-SupportSzólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle