Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan csábítsuk át az embereket hagyományos újságról digitálisra?

Dotkom

Hogyan csábítsuk át az embereket hagyományos újságról digitálisra?

A News Corp. vezetősége rájött, de csak a beton biztosra mennek.

Tegnap írtuk, hogy a The Daily december 15-ével megszűnik létezni nyomtatott formában, most pedig a News Corp. londoni központja kitalálta a tutti módszert arra, hogy minél több digitális olvasójuk legyen. A The Times-ra előfizetőknek egy különleges akció keretében szinte fillérekért megkapják a hardvert, jelen esetben egy Nexus 7 táblagépet az újság előfizetésükhöz.

Ha 18 hónapra vállaljuk, hogy előfizetünk az újságra, akkor 50 fontért kapunk egy 32 GB-os Nexus 7 táblagépet. Az újság hetente nagyjából 4 font, ami havonta így 17.33 fonttal rövidíti meg a pénztárcánkat. A végösszeg így a szerződés lejártakor 362 fontnál (126 ezer forint) áll meg. Sok vagy kevés? Itthon magazin előfizetés nélkül kerül ennyibe egy-egy jobb táblagép, és bár vannak ingyenes megoldások, mint a Tablamagazin.hu ingyenes újságjai PC-re, iPad-re és Androidra, itthon még gyerekcipőben jár a digitális olvasás.

A The Times esetében van olcsóbb megoldás is, mindössze heti két fontért elolvashatjuk számítógépen is a friss híreket, ha egész éves előfizetést választunk, ráadásul az első negyedév fél áron van.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés