Connect with us

technokrata

Megérkezett Európába a Barnes & Noble

Tablet

Megérkezett Európába a Barnes & Noble

Egyelőre csak Angliában jelenik meg e-könyv olvasójával és táblagépeivel az Amazon nagy riválisa.

Pár hete már írtunk róla, hogy a Barnes & Noble (B&N) megveti a lábát Európában, és bár kicsi az esélye, hogy Magyarországra is eljönnének, most már nekünk, magyaroknak is könnyebb lesz hozzájutni az amerikai könyvesbolt e-köny olvasóihoz és táblagépeihez.

Idén ősszel kerülnek a boltok polcaira a Nook Simple Touch, a Simple Touch with Glowlight  e-könyv olvasók és a Nook HD táblagépek. A Simple Touch ráadásul 30 fonttal olcsóbb, mint a Kindle Touchh, vagyis 79 fontba fog kerülni, miközben a Glowlight e-könyv olvasó pontosan annyiba fog kerülni, mint az Amazon eszköze, vagyis 109 fontot kell majd érte adni. Mindkettő októberi kiszállítással előrendelhető.

Persze a hangsúly nem az e-könyv olvasókon van, hanem a HD kijelzős B&N táblagépeken, melyek a Kindle Fire vetélytársaiként tartanak számon. A Nook HD 7 collos, Android 4.0 Ice Cream Sandwich fut, a 8 GB-os verzió 159, a 16 GB variáns pedig 189 fontba kerül. Ennek nagytestvére a Nook HD+, mely 9.5 collos kijelzővel büszkélkedhet, a belépőszintű 16 GB-osért 229 fontot kérnek, a 32 GB-osért pedig 269 fontba kerül. Mindkét táblagépet októbertől lehet előrendelni, az első példányokat novemberben kezdik el kiszállítani.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom