Connect with us

technokrata

Kindle Fire – Egyből kettő?

amazon-kindle-fire1111

Dotkom

Kindle Fire – Egyből kettő?

Egyes piaci értesülések szerint a jövő heti Amazon rendezvényen kétfajta Kindle Fire is bemutatásra kerül. Plusz van egy meglepetés is azoknak, akiknek nincs rá pénzük.

Ha nem tudjuk megfizetni a 200 dolláros Kindle Fire árát, akkor az Amazon ad egy lehetőséget, hogy mégis legyen sajátmárkás táblagéped. A Wall Street Journal értesülései szerint az online webáruházat (is) futtató Amazon olyan lehetőséget kínál a kispénzű kuncsaftoknak, amit itthon leginkább a vállalkozásba belebukott Il Ferrónál láttunk, vagyis sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a vágyaink eszközéhet, ha elviseljük a hirdetések megjelenését (itthon elméletileg összeragasztották volna reklámokkal az autót, de nem jött össze, cserébe állták volna a hiteltörlesztés egy részét vagy egészét). Ez Amazonra fordítva azt jelenti, hogy kénytelen vagyunk elviselni a kijelzőn megjelenő hirdetéseket azért, hogy sokkal olcsóbban jussunk hozzá egy Kindle Fire-höz. A reklámokkal teletűzdelt táblagép a WSJ értesülései szerint csak WIFi-s lesz, azt viszont nem tudni, hogy esetleg lesz-e rá lehetőség a jövőben, hogy kivásároljuk magunkat a reklámok világából.

A CNET értesülései szerint két Kindle Fire is be lesz mutatva a jövő héten, ugyanis a teljesen új modell mellett lesz egy ráncfelvarrott jelenlegi hét colos modell is (ezért is lehetséges az, hogy kong az Amazon tabletraktára).Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp