Connect with us

Két új változatban érkezik a Huawei MediaPad

MediaPad7Lite

Tablet

Két új változatban érkezik a Huawei MediaPad

A gyártó a berlini IFA kiállítás keretében mutatta be új készülékeit.

A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezetõ globális szolgáltatója a mai napon mutatta be népszerû táblagép-termékcsaládjának két legújabb modelljét a berlini IFA kiállításon. A négymagos, csúcskategóriás Huawei MediaPad 10 FHD, illetve az alsó-közép kategóriában versenyzõ Huawei MediaPad 7 Lite a gyártó tervei szerint 2012 negyedik negyedévétõl lesz elérhetõ Európában.

Huawei MediaPad 10 FHD – A szórakoztatás magas foka

A négymagos processzorral és 16 magos grafikus vezérlõvel felszerelt tablet teljesíti a mozifilmek és videojátékok szerelmeseinek legmagasabb elvárásait is. Az 1920×1200 pixeles full HD felbontású, 25,4 centiméter átmérõjû IPS multi-touch kijelzõ kiemelkedõ vizuális élményt garantál, miközben a beépített Dolby® SurroundSound hangszórók gondoskodnak a zenei aláfestésrõl. A háttérben egy négymagos, 1,4 GHz-es processzor dolgozik, amelynek nem okoz gondot a szélesvásznú 3D játékok vagy a nagyfelbontású videoklipek futtatása sem.

Az Android 4.0 operációs rendszerrel mûködõ készülék 8GB csak olvasható memóriája bõséges tárhelyet biztosít az alkalmazásoknak és médiatartalmaknak, microSD™-kártyával pedig akár 32 GB-ig bõvíthetõ. A Huawei MediaPad 10 FHD 300 Mbps (WiFi b/g/n) sebességû adatkapcsolatot biztosít, és hogy ne szakadjon meg az élmény, a készüléket 6.600 mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amely akár 8 órán keresztül kitart. A tablet 1,3 megapixeles elõlapi kamerája lehetõvé teszi a videochatelést, míg a 8 megapixeles, autofókuszos hátlapi kamera ideális pillanatfelvételek készítésére.

 

Huawei MediaPad 7 Lite – Egyszerûen és könnyedén

A Huawei MediaPad 7 Lite azoknak a belépõ szintû készüléket keresõ felhasználóknak lehet jó választás, akik elõnyben részesítik a designt és az alacsony árat. 193x120x11 milliméteres mérete és mindössze 380 grammos tömege alapján ez a táblagép pehelysúlyú versenyzõnek tûnik, technológiai jellemzõi azonban bebizonyítják, hogy komolyan kell venni. A 17,78 centiméteres, kapacitív WSVGA kijelzõ kristálytiszta képet ad, miközben az 1 GB RAM-mal rendelkezõ, 1,2 GHz-es, egymagos processzor gyors és megbízható teljesítményt nyújt. Az útközben történõ használathoz a 4.100 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor biztosít elegendõ energiát. Ez a készülék is rendelkezik mind elõlapi, mind egy 3,2 megapixeles hátoldali kamerával, 8 GB ROM-ja pedig microSD™-kártyával szintén 32 GB-ig bõvíthetõ. A wifi-kapcsolaton kívül a Huawei MediaPad 7 Lite támogatja a HDSPA-, az EDGE- és az UMTS-alapú internetkapcsolatot is, valamint a Bluetooth® 3.0, Micro-USB 2.0 és HDMI szabványú csatlakozást.

A Huawei MediaPad 10 FHD 429 euró, a Huawei MediaPad 7 Lite pedig 249 euró ajánlott kereskedõi áron kerül forgalomba Németországban.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom