Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu Stylistic Q702: tábla- és noteszgép egyben

Tablet

Fujitsu Stylistic Q702: tábla- és noteszgép egyben

A Fujitsu bemutatta mobil üzleti felhasználóknak szánt eszközét, a STYLISTIC Q702 hibrid táblagépet.

Az új hibrid táblagép gazdájának több nem kell külön táblagéppel és noteszgéppel zsonglőrködnie munka közben. A különálló táblagépek sokoldalúságát nyújtó STYLISTIC Q702 az opcionális billentyűzet csatlakozatásával egyszerűen noteszgéppé alakítható.

Kis súly, nagy teljesítmény és biztonság

A STYLISTIC Q702 a mobilitás és a produktivitás tökéletes egyensúlyát testesíti meg. Egész napos munkavégzést tesz lehetővé tetszőleges helyszínről, külső áramforráshoz történő csatlakozás nélkül – a billentyűzetbe épített második akkumulátornak köszönhetően. Kijelzője még közvetlen napsütésben is jól használható; opcióként beágyazott módon támogatja a 3G/UMTS vagy 4G/LTE mobil adatátvitelt. A napi használattal járó ütődésektől és karcolódástól könnyű, mégis tartós mangéziumborítás védi. Billentyűzet nélkül a hibrid táblagép súlya mindössze 850 g.

A rendszer fejlett biztonsági képességekkel rendelkezik: biometrikus ujjlenyomat-érzékelő, Computrace® támogatás, merevlemez- és BIOS-jelszó, beágyazott TPM modul , Intel® Anti-Theft Technology, és harmadik generációs Intel® Core™ i3 vagy i5 processzor, opcionális Intel® vPro™ technológiával.

Újratervezett LIFEBOOK T-sorozatú átalakítható táblagép

A Fujitsu szintén ma mutatja be népszerű LIFEBOOK T902 átalakítható táblagépe újratervezett verzióját, amely a táblagépénél nagyobb teljesítményt igénylő mobil felhasználókat veszi célba. A több mint 20 táblagép-generáció tervezése során felhalmozott tapasztalatokat hasznosító új LIFEBOOK T-sorozat multi-touch támogatást nyújtó kettős digitalizálóval egyszerűsíti a navigálást az új, keret nélküli kijelzőn. Az új LIFEBOOK könnyebb és vékonyabb a korábbi modelleknél és kategóriájában egyedülálló teljesítményt nyújt – az olyan ötletes jellemzőkkel, mint pl. a két irányba elfordítható kijelző.

Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahely-rendszerekért felelős alelnöke

„Az új STYLISTIC Q702 hibrid táblagéppel mindkét kategória legjobb jellemzőit nyújtjuk felhasználóinknak: a tartalomfogyasztásra ideális táblagépek hordozhatóságát és egyszerű használatát, és egy csatakoztatható teljes méretű billentyűzetet, amellyel az eszköz tartalomkészítésre alkalmasabb, könnyű noteszgéppé alakítható, pl. táblázatkezelő alkalmazásban végzett munkához vagy üzleti ajánlat szerkesztéséhez.”

A STYLISTIC Q702 jellemzői

  • Billentyűzet-dokkolóállomás négycellás akkumulátorral és bővítőportokkal – pl. LAN (RJ-45) és külső kijelző csatlakoztatásához
  • LED-es háttérvilágítású, IPS paneles, tülkröződésmentes HD multi-touch kijelző (11,6”) kettős digitalizálóval, tollalapú és ujjal történő adatbevitelre optimalizálva
  • USB 2.0 és 3.0, HDMI, SD/SDHC bővítőportok a táblagépen
  • A 3G/UMTS vagy 4G/LTE mobil szélessávú technológia opcionális támogatása (régiónkénti eltérésekkel)
  • Gyorsulásmérő, giroszkóp, magnetométer és környezetifény-érzékelő
  • Webkamera elöl és hátul, két mikrofonnal a videokonferenciákhoz
  • 256 GB (non-FDE) és 128 GB (FDE) max. kapacitású merevlemez
  • Intel® HD Graphics 4000
  • 4GB DDR3 alaplapi memória

Ár és piaci bevezetés

A STYLISTIC Q702 szeptembertől kapható a CEMEA & I régióban, azon belül Magyarországon is. Ajánlott listaára 1099 euró. A LIFEBOOK T902 augusztusban kerül piacra, 1599 euró alapáron. Az árak specifikációtól és országtól függően változhatnak.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés