Connect with us

technokrata

Fujitsu Stylistic Q702: tábla- és noteszgép egyben

Fujitsu-STYLISTIC-Q702-Front

Tablet

Fujitsu Stylistic Q702: tábla- és noteszgép egyben

A Fujitsu bemutatta mobil üzleti felhasználóknak szánt eszközét, a STYLISTIC Q702 hibrid táblagépet.

Az új hibrid táblagép gazdájának több nem kell külön táblagéppel és noteszgéppel zsonglőrködnie munka közben. A különálló táblagépek sokoldalúságát nyújtó STYLISTIC Q702 az opcionális billentyűzet csatlakozatásával egyszerűen noteszgéppé alakítható.

Kis súly, nagy teljesítmény és biztonság

A STYLISTIC Q702 a mobilitás és a produktivitás tökéletes egyensúlyát testesíti meg. Egész napos munkavégzést tesz lehetővé tetszőleges helyszínről, külső áramforráshoz történő csatlakozás nélkül – a billentyűzetbe épített második akkumulátornak köszönhetően. Kijelzője még közvetlen napsütésben is jól használható; opcióként beágyazott módon támogatja a 3G/UMTS vagy 4G/LTE mobil adatátvitelt. A napi használattal járó ütődésektől és karcolódástól könnyű, mégis tartós mangéziumborítás védi. Billentyűzet nélkül a hibrid táblagép súlya mindössze 850 g.

A rendszer fejlett biztonsági képességekkel rendelkezik: biometrikus ujjlenyomat-érzékelő, Computrace® támogatás, merevlemez- és BIOS-jelszó, beágyazott TPM modul , Intel® Anti-Theft Technology, és harmadik generációs Intel® Core™ i3 vagy i5 processzor, opcionális Intel® vPro™ technológiával.

Újratervezett LIFEBOOK T-sorozatú átalakítható táblagép

A Fujitsu szintén ma mutatja be népszerű LIFEBOOK T902 átalakítható táblagépe újratervezett verzióját, amely a táblagépénél nagyobb teljesítményt igénylő mobil felhasználókat veszi célba. A több mint 20 táblagép-generáció tervezése során felhalmozott tapasztalatokat hasznosító új LIFEBOOK T-sorozat multi-touch támogatást nyújtó kettős digitalizálóval egyszerűsíti a navigálást az új, keret nélküli kijelzőn. Az új LIFEBOOK könnyebb és vékonyabb a korábbi modelleknél és kategóriájában egyedülálló teljesítményt nyújt – az olyan ötletes jellemzőkkel, mint pl. a két irányba elfordítható kijelző.

Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahely-rendszerekért felelős alelnöke

„Az új STYLISTIC Q702 hibrid táblagéppel mindkét kategória legjobb jellemzőit nyújtjuk felhasználóinknak: a tartalomfogyasztásra ideális táblagépek hordozhatóságát és egyszerű használatát, és egy csatakoztatható teljes méretű billentyűzetet, amellyel az eszköz tartalomkészítésre alkalmasabb, könnyű noteszgéppé alakítható, pl. táblázatkezelő alkalmazásban végzett munkához vagy üzleti ajánlat szerkesztéséhez.”

A STYLISTIC Q702 jellemzői

  • Billentyűzet-dokkolóállomás négycellás akkumulátorral és bővítőportokkal – pl. LAN (RJ-45) és külső kijelző csatlakoztatásához
  • LED-es háttérvilágítású, IPS paneles, tülkröződésmentes HD multi-touch kijelző (11,6”) kettős digitalizálóval, tollalapú és ujjal történő adatbevitelre optimalizálva
  • USB 2.0 és 3.0, HDMI, SD/SDHC bővítőportok a táblagépen
  • A 3G/UMTS vagy 4G/LTE mobil szélessávú technológia opcionális támogatása (régiónkénti eltérésekkel)
  • Gyorsulásmérő, giroszkóp, magnetométer és környezetifény-érzékelő
  • Webkamera elöl és hátul, két mikrofonnal a videokonferenciákhoz
  • 256 GB (non-FDE) és 128 GB (FDE) max. kapacitású merevlemez
  • Intel® HD Graphics 4000
  • 4GB DDR3 alaplapi memória

Ár és piaci bevezetés

A STYLISTIC Q702 szeptembertől kapható a CEMEA & I régióban, azon belül Magyarországon is. Ajánlott listaára 1099 euró. A LIFEBOOK T902 augusztusban kerül piacra, 1599 euró alapáron. Az árak specifikációtól és országtól függően változhatnak.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Face-en

Tesztek