Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a világ legnagyobb táblagépe!

Tablet

Itt a világ legnagyobb táblagépe!

Még a laptopok közt is impozáns méretű lenne, nem hogy a tabletek közt: 21.5 col, full HD kijlező és Android 4.0 jellemzi a gigászi szörnyet.

Az összes mai táblagép elbújhat a Kouziro fejlesztése mögött. Az FT103 táblagép a szerény 21.5 coljával (cirka 54 cm átmérő) minden idők legnagyobb érintőképes eszköze, melyen Android 4.0 fut. Ezt biztos, hogy az ember nem rakja a táskájába, de nem is kapja elő bármikor az utazása során, ugyanis nincs benne akkumulátor. Ezzel tulajdonképpen az Android 4.0 bejutott oda, ahova eddig nem is akart: a televízió-méretűek világába. Sajnos a full HD kijelző ellenére a hardver igencsak haloványra sikeredett: 1 GHz-es kétmagos TI OMAP 4428 processzor, 1 GB RAM és 8 GB tárhely (de bővíthető microSD-vel).

A micro HDMI kimenetnek hála akár két HD kijelzőnk is lehet, ha rákötjük egy HD TV-re, a két USB port pedig az feltételezi, hogy periférikus eszközöket is rádughatunk az óriás tabletre. Beépített hangszórói 2×1 Wattosak, van benne mikrofon, fejhallgató-kimenet, N-es WiFi, 2.1-es Bluetooth, 1.2 megapixeles kamera a videótelefonáláshoz. Az öt kilós táblagép méretei is impozánsak: 513x25x353 mm. Még a hónap végén piacra kerül Japánban a táblagép, még csak nem is lesz annyira megfizethetetlenül drága, ugyanis 34800 jenért a mienk lehet (103.000 forint), de valószínűleg túl sok haszna nincsen.

 



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés