Connect with us

Megkezdődik a táblagépek háborúja – Jön a mini iPad!

ipadmini

Tablet

Megkezdődik a táblagépek háborúja – Jön a mini iPad!

Eddig csak az androidos készülékek között volt divat a hétcolos átmérő és vele együtt az olcsóság. Az Apple megunta ezt és még idén piacra fogja dobni az iPad „Mini”-t. Állítólag

Ha az Apple tényleg elkészíti az iPad kistestvérét, mely ráadásul árban is jobban simul majd a mai androidos trendekhez, akkor bizony komoly vetélytársat kap a többi gyártó. Bár azt kétlem, hogy odáig elmenne az Apple, hogy 199 dollárt kezdje el árulni a jövőben a 7 colos kis iPad-et, de maga a brand elég nagy húzóerő ahhoz, hogy az emberek elgondolkodjanak azon, hogy Google Nexus 7-et, Kindle Fire-t, MS Surface-t vagy iPad minit vegyenek.

Nagy csodát ne várjunk, csak egy icipicit
A még hivatalosan be sem jelentett táblagép hírét természetesen jól értesült informátorok szivárogtatták ki a cégtől, mely állítólag októberben fogja bemutatni a kicsi iPad-et. Nem lesz olyan Retina kijelzője, mint a legutóbbi új iPad-nek, viszont ha abból indulunk ki, hogy olcsóbb és régebbi technológiával dolgoznak, valószínűleg olcsóbb lesz az eszköz, mint a jelenleg még kapható iPad 2, mely körülbelül 400 dollárba kerül.  A mi tippünk inkább egy arany középutas árazás, vagyis olyan 250-300 dolláros hét colos tabletre tippelünk, mely az ősz (és a Karácsony) slágere lehet, a negyedéves piaci jelentés pedig majd minden befektetőnek mosolyt fog fakasztani az arcára jövő januárjában. Az egyéb specifikációk ismeretlenek, de maga a hír is elég ahhoz, hogy felkavarja a táblagépek világát.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom