Connect with us

Együttműködik a két táblagépgyártó – ultra olcsó tablet a WayteQ-től

WayteQ_xTAB_70w cimlap

Tablet

Együttműködik a két táblagépgyártó – ultra olcsó tablet a WayteQ-től

A RAmos Digital Technology táblagépei a jövőben WayteQ márkanév alatt jelennek meg a közép-kelet-európai régióban.

Az együttműködés egyik első kézzel fogható eredménye a WayteQxTAB-70w táblagép, melyet a következő hónapokban további, megfizethető árú táblagépek követnek.

A WayteQ Hongkong Ltd. és a RAmos Digital Technology együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében a RAmos cég táblagépei a jövőben WayteQ márkanév alatt jelennek meg több európai országban. Az elsősorban Kínában elismert gyártóként számon tartott RAmos meghatározó szerepet játszik a táblagépek fejlesztésében, valamint külső tervezésében, dizájnjában is. A WayteQ táblagépei így a jövőben még kifinomultabb formatervet is kapnak a kínai gyártó fejlesztései alapján. Mindemellett a RAmos és a WayteQ a továbbiakban is a kaliforniai Amlogic cég kiemelt partnereként dolgozik együtt, biztosítva ezzel az Amlogic által nyújtott integrált megoldások előnyeit.

Az együttműködés keretében a mai naptól bekerült a WayteQ kínálatába az xTAB-70w táblagép, Amlogic 8726-M3 Cortex A9 1GHz processzorral, 7 hüvelykes , 1024×600 felbontású kijelzővel. A leggyakoribb médiafájl-típusokat támogató táblagép 32GB-ig bővíthető, HDMI kimenettel is rendelkezik és a Google 4.0-s operációs rendszerével érkezik. A kevesebb, mint 500 grammot nyomó táblagép elő- és hátlapi kamerájával teret ad a videochatnek és az egyszerűbb irodai feladatokkal is elbír, TXT, Adobe PDF és Office (Word, Excel, PPT) támogatásának köszönhetően.

Az Internet-csatlakozás vezeték nélküli hálózatokon keresztül 802.11b/g szabványokat támogatóWi-Fi csatlakozóval vagy külső 3G modemen keresztül is létesíthető. A WayteQ xTAB-70w táblagép június 29-től elérhető Magyarországon, bruttó 36 900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom