Connect with us

technokrata

Erzsébetváros a Táblamagazinban!

erzsebet

Tablet

Erzsébetváros a Táblamagazinban!

Az Erzsébetváros ingyenes kerületi lap már táblagépeken is elérhető.

Világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a táblagépek, melyek minden eddiginél egyszerűbb és kényelmesebb módon teszik lehetővé a tartalomfogyasztást, legyen az egy e-könyv, újság, vagy egy internetes weboldal. Mindemellett hosszú távon az egyes digitális tartalmak terjesztését is nagyságrendekkel költséghatékonyabbá teszik: nem lesz szükség az egyes újságok, könyvek kinyomtatására, hanem azok digitálisan, helytől függetlenül juttathatók úgy célba, hogy élvezhetőbben, látványosabb tartalommal kerülhetnek az olvasókhoz.

– „Örömmel tölt el bennünket, hogy a hazai önkormányzatok közül elsőként csatlakozhattunk a Táblamagazin kezdeményezéshez, amely az első lépésünk a digitális olvasás világa felé. Ezt követően a tartalomfejlesztés vonalán is szeretnénk további lehetőségeket nyitni az olvasók felé. Biztos vagyok benne, hogy több helyi önkormányzat és budapesti kerület is csatlakozik majd a kezdeményezéshez” – fogalmazott Vattamány Zsolt, Erzsébetváros polgármestere.

– „A Táblamagazin PRO ingyenes alkalmazással immáron huszonháromféle magazint kínálunk díjmentesen a felhasználóknak. Becsléseink szerint jelenleg a magyarországi táblagépek mintegy 30%-án vagyunk jelen, terveink szerint idén minden második táblagépre eljutunk, melyben óriási szerepe lehet annak, hogy a helyi lapok is felkerülnek az olvasnivaló tartalmak közé” – fogalmazott Dén Mátyás András, a Táblamagazint kiadó Opinion Leaders Kft. ügyvezetője.

A Táblamagazin PRO alkalmazás Android táblagépekre a Google Play áruházából tölthető le, iPad-ekre az Apple Store-ból installálható, díjmentesen.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle