Connect with us

technokrata

A WayteQ táblagéphez ingyen van az újság

xtab-100is

Tablet

A WayteQ táblagéphez ingyen van az újság

A WayteQ xTab-100is 10 hüvelykes táblagép mindent tartalmaz, amire szükségünk van, méghozzá kedvező áron.

Az előtelepített WayteQ Táblamagazin alkalmazással pedig 21-féle, folyamatosan frissülő tematikus újságot olvashatunk ingyenesen. A 9,7 hüvelykes, IPS paneles képernyő 4:3 arányú, felbontása 1024×768 pixel. A Multi-touch technológiának köszönhetően akár 10 pontos érintés kezelésére is képes, a beépített G-szenzorral pedig a kijelző folyamatosan követi mozgásunkat. A masszív, strapabíró magnézium-alumínium ötvözetből álló ház súlya mindössze 660 gramm, vastagsága csupán 9,5mm.

 

A WayteQ xTab-100is Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszerrel van ellátva, előtelepített Google alkalmazásokkal és Multimédia lejátszókkal. Internet csatlakozás mind Wi-Fi, mind külső 3G modemmel elérhető. A megnövelt 1GB rendszermemória és 8GB tárolóhely kapacitás mellett a memóriakapacitás MicroSD kártyával akár 32 GB-ig bővíthető.

Egyedül a WayteQ tabletjein, található meg az előretelepített WayteQ Táblamagazin, amellyel 21-féle, rendszeresen frissülő tematikus magazin érhető el ingyenesen a WayteQ tábla tulajdonosok számára. Az újságok közül mindenki megtalálja a számára érdekeset, hiszen az autópiac és a technika újdonságaitól, az életmód és üzleti magazinokon át a legérdekesebb receptekig szinte minden szerepel közöttük.

A WayteQxTAB-100is ajánlott végfelhasználói ára bruttó 59 990 forint.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle