Connect with us

technokrata

11 év Telecom Magazin archívuma a Táblamagazinon!

telecom i_pad 2

Dotkom

11 év Telecom Magazin archívuma a Táblamagazinon!

Mától Magyarország első mobiltechnológiai magazinjának, a Telecom Magazinnak teljes archívuma elérhető a Táblamagazin webes és tablet felületein.

A Telecom magazin először 1999-ben jelent meg, melyet követően 11 évig Magyarország vezető mobiltechnológiai magazinjaként állt az olvasók rendelkezésére. A mobiltelefon tesztektől kezdve a tarifákon keresztül az aktuális hírekig a teljes archívumon keresztül az érdeklődők betekintést kaphatnak a hazai mobilszolgáltatók, illetve a készülékgyártók történetébe, a mobil eszközök evolúciójába és az egyes platformok fejlődésébe.

„A Telecom Magazin főszerkesztőjeként a lap 11 év archívuma életem egyik fő műve. Nagyon örülök annak, hogy az együttműködésnek köszönhetően ezt meg tudom osztani a nagyközönséggel. Köszönettel tartozom mindazoknak, akik akár szerzőként, akár hirdetőként, partnerként közreműködtek a magazin előállításában és segítettek ezen időszak alatt. Bízom benne, hogy a magazinok amellett, hogy nosztalgiából is érdekesek lehetnek sokak számára, a mobiltechnológiai oktatást is tudják szolgálni a jövőben.” – fogalmazott Várnagy Attila, a Telecom Magazin főszerkesztője.
„A Telecom Magazin archívumának rendelkezésre bocsátása fontos mérföldkő számunkra. A magazinszámok ingyenes közzétételével, azokból nagyon szépen kirajzolódnak az elmúlt évek hardver és szoftver trendjei, gyártók sikeres és kevésbé sikeres termékei, hálózatfejlesztési irányok és ütemek, melyek ismerete alapvető fontosságú lehet a készülék, platform, illetve ergonómiai evolúció jövőbeni irányainak meghatározásához. „ – fogalmazott Dén Mátyás András, a Táblamagazint üzemeltető Opinion Leaders Kft. ügyvezetője.

A teljes archívum 11 év anyagát, több mint 10.000 oldalnyi anyagot tartalmaz, melyek egytől egyik ingyenesen letölthetők a Táblamagazin.hu weboldalon, vagy a Táblamagazin PRO Android, vagy iOS alkalmazásokon keresztül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle